TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
- siva explozja
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Wita i Pozdrawia Sivy ze stettin'a, wszystkich ofrołdziaży wszelkiej maści... 

Witam jestem ze Świnoujścia Zachodniopomorskie
Mam Vitarę z 94r teraz aktualnie przechodzi remont blacharki i chcę ją podnieść co nieco
Jak już ją odbiorę to się na pewno pochwalę wam fotkami
Pozdrawiam Maciek
Mam Vitarę z 94r teraz aktualnie przechodzi remont blacharki i chcę ją podnieść co nieco
Jak już ją odbiorę to się na pewno pochwalę wam fotkami
Pozdrawiam Maciek
-
- jestem tu nowy...
Witam
Mam na imię Jacek i w związku z hobby jak i pracą decyduję się na zakup terenówki. Od razu postanowiłem zarejestrować się na forum, gdyż moja wiedza na tematy motoryzacyjne jest znikoma. Liczę na podpowiedzi a w szczególności na mój pierwszy wątek
Jeszcze raz wszystkich witam
Mam na imię Jacek i w związku z hobby jak i pracą decyduję się na zakup terenówki. Od razu postanowiłem zarejestrować się na forum, gdyż moja wiedza na tematy motoryzacyjne jest znikoma. Liczę na podpowiedzi a w szczególności na mój pierwszy wątek

Jeszcze raz wszystkich witam
Witam.
Nazywam się Michał.
Mam 18 lat.
Mam Samuraia którego odkupiłem od ojca i jest to moje pierwsze auto.

Nazywam się Michał.
Mam 18 lat.
Mam Samuraia którego odkupiłem od ojca i jest to moje pierwsze auto.
Witam serdecznie!
Swego czasu byłem zalogowany na forum jako przemekp a następnie po dłuuugiej przerwie nie mogąc odnaleźć hasła (i chyba przy okazji wygasło moje konto...) ponownie zarejestrowałem się jako Granat
Tak czy inaczej niestety zmuszony jestem rejestrować się raz jeszcze z powodu totalnego pomieszania, poplątania i problemów z pocztą i hasłami (czas się ogarnąć...)
Od początku mojej obecności na forum ujeźdżam swoją zaufaną Suzuczkę SJ413 '86 która niestety w najbliższych tygodniach zapewne zmieni swojego właściciela... Tak czy inaczej witam Was ponownie i do zobaczenia w lesie
pzdr
Przemek
Swego czasu byłem zalogowany na forum jako przemekp a następnie po dłuuugiej przerwie nie mogąc odnaleźć hasła (i chyba przy okazji wygasło moje konto...) ponownie zarejestrowałem się jako Granat

Tak czy inaczej niestety zmuszony jestem rejestrować się raz jeszcze z powodu totalnego pomieszania, poplątania i problemów z pocztą i hasłami (czas się ogarnąć...)
Od początku mojej obecności na forum ujeźdżam swoją zaufaną Suzuczkę SJ413 '86 która niestety w najbliższych tygodniach zapewne zmieni swojego właściciela... Tak czy inaczej witam Was ponownie i do zobaczenia w lesie

pzdr
Przemek
Witam wszystkich.
Do tej pory śmigałem XJ'tem, na czarnym i w błocie. XJ był jedynym autem w domu więć idealne wózek do takiego użytkowania.
Teraz jest też osobówka, więc pojawił się pomysł zakupu Samuraja, żeby wyłączyć hamulce przed wjazdem do wody
Więc pojawiam się tu i witam.
Adam
Do tej pory śmigałem XJ'tem, na czarnym i w błocie. XJ był jedynym autem w domu więć idealne wózek do takiego użytkowania.
Teraz jest też osobówka, więc pojawił się pomysł zakupu Samuraja, żeby wyłączyć hamulce przed wjazdem do wody

Adam
-
- jestem tu nowy...
Witam ma na imię Bartek. Mam 17 lat.. Zawsze podobał mi się samurai jako "kieszonkowa" terenówka
bartek280395 pisze:Witam ma na imię Bartek. Mam 17 lat.. Zawsze podobał mi się samurai jako "kieszonkowa" terenówka
A mi zawsze się wydawało, że każda terenówka jest kieszonkowa, wciąż drąży kieszeń. Witamy

Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Siema!
Tu Tomek kręcący się pomiędzy Lublinem, a Warszawą. O dziwo Suzuki idzie w kierunku wyprawowo-turystycznym.
Tu Tomek kręcący się pomiędzy Lublinem, a Warszawą. O dziwo Suzuki idzie w kierunku wyprawowo-turystycznym.
Witam, wprawdzie ujezdzam na codzien zielone jajko ale mysle o Suzi jako 2gim aucie. Moze tutaj dojrzeje ma wizja?
LR D2
-
- jestem tu nowy...
Witam wszyskich.
Moje 4x4 to Jimny
Moje 4x4 to Jimny
Witam wszystkich. Najpierw było podkarpackie teraz chyba będzie mazowieckie. Stawiam w tym temacie pierwsze kroki, chociaż wiek i siwe włosy nie powinny o tym świadczyć 

Witam wszystkich forumowiczów! Jestem zapalonym miłośnikiem jazdy torowej i szczęśliwym posiadaczem Alfy Gtv
Mam nadzieje, że uda mi sie tu znaleźć wszystko, czego potrzeba, do rozpoczęcia zabawy z off-roadem w wersji bardziej turystycznej niż wyczynowej.
A wziałem sie tu przez całkowity zbieg okoliczności podczas poszukiwania auta "na co dzień", przez który pod moim domem zawitało prawie nowe, lecz dość mocno porozbijane Suzuki Jimny z silnikiem 1,3 - w końcu nie godzi sie, żeby takie auto jeździło tylko i wyłącznie po zatłoczonym Poznaniu

A wziałem sie tu przez całkowity zbieg okoliczności podczas poszukiwania auta "na co dzień", przez który pod moim domem zawitało prawie nowe, lecz dość mocno porozbijane Suzuki Jimny z silnikiem 1,3 - w końcu nie godzi sie, żeby takie auto jeździło tylko i wyłącznie po zatłoczonym Poznaniu

Witam wszystkich forumowiczów jestem Bartek pochodzę z Kalisz wlkp mam 22 lata ujeżdżam suzuki vitara 91r 1.6 8v lekko dubniętą 

becki06 pisze:Witam wszystkich forumowiczów jestem Bartek pochodzę z Kalisz wlkp mam 22 lata ujeżdżam suzuki vitara 91r 1.6 8v lekko dubniętą
No co Ty nie powiesz

Vitara Evo 1,6 8v "SMERFETA"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
"Uaz ma opór powietrza jak kiosk Ruchu"
Witam wszystkich na szacownym forum , jestem mleki z lubuskiego a mieszkam i ujeżdżam w UK.
- michalurbi
- jestem tu nowy...
Witam jestem tu nowy. Urbi się zwę. kupiłem miesiąc temu Vitare niestety niespełna rozumu jestem i juz ja zajeździłem. Korba bokiem wyszła. Obecnie zamieszkuje bieszczady. A na forum szukam pomocy w sensownym doborze silnika. Dziękuje
Wstaw zdjęciamichalurbi pisze: Korba bokiem wyszła.

Było Daihatsu furioza 2x Suzuki vitara 1.6 3x Frontera 2.0 Jeep ZJ 4.0
Jest Pajerak II 3d 2.5
Jest Pajerak II 3d 2.5
Ciśnieniowiecmichalurbi pisze:Witam jestem tu nowy. Urbi się zwę. kupiłem miesiąc temu Vitare niestety niespełna rozumu jestem i juz ja zajeździłem. Korba bokiem wyszła. Obecnie zamieszkuje bieszczady. A na forum szukam pomocy w sensownym doborze silnika. Dziękuje

Też Ciebie witamy
Dzika Koza
- szerszeń4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam szanowne grono
. Jestem Kamil i mimo statusu "nowy" miałem tu już niegdyś konto, lecz skleroza i inne czynniki zmusiły mnie do założenia nowego. Zobaczyć mnie można m.in na Obrze w Zbąszyniu czy innych podobnych imprezach głównie w roli ORGa w niebieskiej Suzce
. Pozdrawiam 

SJ413 Special Edition
HEJ - nie jestem tu nowy, ale dawno mnie nie było więc sie przywitam
Dawno mnie nie było bo jezdziłem w terenie
, a nie pitoliłem w Virtualu
żarcik
Obecnie strugam Jimasa, foty nie zapodam bo się wstydze
progi są kilkanaście cm nad ziemią, jak będą kilkadziesiąt to się pochwalę 

Dawno mnie nie było bo jezdziłem w terenie

Obecnie strugam Jimasa, foty nie zapodam bo się wstydze

GAZ69>Terrano3.0>3xVitara>SAMURAI>TOY LJ70>JEEP TJ,XJ,WJ>2xJIMNY>2xGVII2,7+TJ
hej, witam wszystkie koleżanki i kolegów z zacnego forum 4x4
W skrócie można powiedzieć : zaczęło się
, od paru lat był pomysł na 4x4. Parę dni temu nastąpiła realizacja i jest : Suzuki Vitara 91r 1,6 8v mój pierwszy japoński samochód.
Pozdrwienia dla wszystkich z Grodu Kraka
W skrócie można powiedzieć : zaczęło się

Pozdrwienia dla wszystkich z Grodu Kraka

Witam od niedawna jestem posiadaczem Suzuki sj410
do tej pory poruszałem się autami zbliżonymi do ziemi o kilka centymetrów dlatego suzuki jest miłą odmianą. Mam nadzieje że forum pomoże mi wejść w świat 4x4
Pozdrawiam.

Witam. Marek ,lat 41 od dwóch lat posiadacz samuraja rok 2000 19 td XUD hardtop ,używany wyłącznie do celów łowieckich.
Od dwóch lat czytam to forum i podziwiam wiedzę wielu kolegów-pomogła mi w kilku przypadkach. Pozdrawiam.
Od dwóch lat czytam to forum i podziwiam wiedzę wielu kolegów-pomogła mi w kilku przypadkach. Pozdrawiam.