oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
Re: oddam w dobre rece
szukam przedniej obudowy szerokiego mostu jak co to proszę o info na pw
Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
chętnie pozbędę się resorów do samuraja dwa przednie płaskie ale nie popękane, tył: no cóż jednemu brakuje śrubki mocującej, ale piorą główne są w dobrym stanie
[IMG=http://img251.imageshack.us/img251/1635/p1140296.jpg][/IMG]
[IMG=http://img251.imageshack.us/img251/1635/p1140296.jpg][/IMG]
Go big or go home
Na 100% to jest przyczyną.Kostuch pisze: Kontrolnie bym wymienił wężyki gumowe, może zarosły i płyn się nie cofa.
Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

Pacierza i piwa nie odmawiam!
- ostrokolowo
Hmmm... raczej nie aczkolwiek nie wykluczone. W układzie jest płyn R3. Dzisiaj podobna sytuacja, cały dzień po mieście oczywiście pamiętam o tym, że mam coś nie tak z heblem więc używam go z umiarem, staram się hamować silnikiem na tyle na ile jest to możliwe. Wieczorkiem wypad w jakiś teren, nieudany podjazd i mocne hamowanie po zjeździe i dupa czuję, że lewe koło cały czas lekko trzyma. Troszkę pojeździliśmy i zacisk odpuścił. Wydaje mi się, że problem pojawia się po mocnym zaciśnięciu się hebla co potwierdza moją tezę z miękkim odlewem żeliwnym... Jak mi się uda to to nakręcę i podeślę link do filmiku. Tymczasem pora spać.oblesnik pisze: Na 100% to jest przyczyną.
Pozdrawiam.
Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

- ostrokolowo
Tak, ale miałem na myśli to, że Lucasa zacisk przykręca się do pływającego jarzma a w aisinowskich, jarzmo jest przykręcone na sztywno do mustu a pływający jest sam zacisk.Kostuch pisze: ps
Zaciski lucasa też są pływające
Jest Vitara 

Ską Ty takie cudo wykombinowałeś. Jedna z lepszych teori jakie słyszałemostrokolowo pisze: Na 100% to jest przycco potwierdza moją tezę z miękkim odlewem żeliwnym...
Może z gumy do żucia masz zaciski

- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
Oddam (zgodnie z definicją za darmo dla forumowicza) sporo części do Peugeota 309 1.9 D wersja 5-cio drzwiowa. Prawie całe wyposażenie środka, komplet foteli, deska, lampy, przednie błotniki, sporo osprzętu, lusterka, tapicerki, sprężyny itp.
Części są z autka z ok. 1992 roku (klapa bagażnika bez wycięcia) z bogatszej wersji wyposażenia, z fabrycznym szyberdachem. Wszystko dobre, nie żaden szmelc. Przeleżało siakieś 15 lat i dojrzało do oddania
Części są z autka z ok. 1992 roku (klapa bagażnika bez wycięcia) z bogatszej wersji wyposażenia, z fabrycznym szyberdachem. Wszystko dobre, nie żaden szmelc. Przeleżało siakieś 15 lat i dojrzało do oddania

no to ja tez sie podlacze moze tym razem albercik mnie nie wytnie
ja mam do oddania sanie do golfa 3 1.4 w sklad wchodza wachacze,polosie,zwrotnice z zaciskami i polosiami

ja mam do oddania sanie do golfa 3 1.4 w sklad wchodza wachacze,polosie,zwrotnice z zaciskami i polosiami
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
oddam pojedyńcze pióra resorow do samiego lub zamienie na sprawne wisko do 1.3 lub przygarne wisko
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

-
oddam ale z osobistym odbiorem
tylne półosie do vitary v6 /diesla [ są takie same ], mile widziany browarek
tylne półosie do vitary v6 /diesla [ są takie same ], mile widziany browarek
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
Witam,
Czy nie zalega u kogoś klamka zewnętrzna od strony kierowcy? Wsiadanie od strony pasażera wkurza
Czy nie zalega u kogoś klamka zewnętrzna od strony kierowcy? Wsiadanie od strony pasażera wkurza

Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
hehehehe dobre klamek nawet hieny nie maja , a kolega pyta czy nie zalega
Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

gdzies byl temat jak sie naprawia klamki
i nawet jak zrobic nowa klamke taaaka pancernaaaa.... 

- szerokimost
corny pisze:i nawet jak zrobic nowa klamke taaaka pancernaaaa....
faktycznie jest pancerna polecam troszkę roboty przy tym jest ale efekt

Samiec
Chętnię zamienię reduktor 6.5:1 na 4.16:1 . Jeśli ktoś ma same przełożenia to możemy wymienić się samymi przełożeniami.
Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

oddam (zupelnie za darmo, bez haczykow, gwiazdek i ukrytej karty kredytowej z astronomicznym oprocentowaniem
) strzemiona (cybanty, u-bolty) do sj. Mialem z nich cos robic, ale chyba nie doczekaja... Nie pasuja do samuraia. odbior u mnie, moge tez wyslac, jesli dostane przelew na wysylke

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
Potrzebuje kawalek tylnego dyfra od 413, konkretnie ten mniejszy kawalek kosza, na ktorym siedzi lozysko, przykrecany na 8 srubek, jak ktos ma dyfer w proszku to bardzo prosze o info.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
sj 425 606468554
Mam cały karton plastików Vitarowych.
tunel środkowy,osłony tylnych pasów,nadkoli..jakby ktoś coś plastikowego potrzebował to oddam w dobre ręce:)
tunel środkowy,osłony tylnych pasów,nadkoli..jakby ktoś coś plastikowego potrzebował to oddam w dobre ręce:)
LT Sven Hedin prawie terenówka.
- ilek79
-
- Kontaktowanie:
W temacie klamek to pojaily sie na aledrogo klameczki jakies nowe.To nie reklama nic niemam z nimi wspolnego jak coś
suzuki sj 413 specjal 88r sprzedany
- szerokimost
fakt wyglądają jak oryginałilek79 pisze:W temacie klamek to pojaily sie na aledrogo klameczki jakies nowe.To nie reklama nic niemam z nimi wspolnego jak coś

Samiec
Właśnie kupiłem lewą, jak przyjdzie to napiszę jak z jakością.szerokimost pisze:fakt wyglądają jak oryginałilek79 pisze:W temacie klamek to pojaily sie na aledrogo klameczki jakies nowe.To nie reklama nic niemam z nimi wspolnego jak cośw końcu normalna cena
![]()
![]()
![]()
![]()
Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Szukam szerokiego tylnego mostu bez główki.
Szukam plandeki do Suzi JLX, takiej kilku częściowej: osobno przód, osobno tył i okienka odpinane.
Może kto ma?
Pozdrawiam
Może kto ma?
Pozdrawiam
Vitarka 1.6 JLX cabrio --> Land Rover Discovery II, 2.5 TD5
Kupie wąska obudowę tylnego mostu do samuraia.
Naczkinz
Człowiek człowiekowi wilkiem a zombi zombi zombi
Człowiek człowiekowi wilkiem a zombi zombi zombi