oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
Re: oddam w dobre rece
Z chęcią zamienie zabieraki na sprzęgiełka manualne, oczywiście z moją dopłatą 

4x4 Tczew
poszukuje dyfra tylnego mostu do samuraia, prosze na pw
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
A moze cos wiecej? Np przelozenia jakie?kuba84 pisze:poszukuje dyfra tylnego mostu do samuraia, prosze na pw

Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia

Ja mam w piwnicy jeden wolny
Naczkinz
Człowiek człowiekowi wilkiem a zombi zombi zombi
Człowiek człowiekowi wilkiem a zombi zombi zombi

to bede wiedzial dzisiaj wieczoremsuzus1995 pisze:A moze cos wiecej? Np przelozenia jakie?

SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
Poszukuję piór do resora tylnego, może u kogoś leżą po wymianie na tuningowe albo przeróbce na sprężyny.
Miałem napisac o tanich klamkach do samiego, które pojawiły się na allegro. Wczoraj taką dostałem, zamontowałem, działa jak ta lala. Plastik jest trochę inny niż oryginalny ale wydaje się byc solidny.
Miałem napisac o tanich klamkach do samiego, które pojawiły się na allegro. Wczoraj taką dostałem, zamontowałem, działa jak ta lala. Plastik jest trochę inny niż oryginalny ale wydaje się byc solidny.
Samurai 1,6td, 31'Silverstone
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
Subaru Legacy
Mitsubishi L300 4wd
jakość plastiku będzie można ocenić po zimie...
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
koledzy, ma ktoś niepotrzebną osłonę tunelu środkowego (ta na ręczny) do vitarki 3d ?
To taka osłona z otworami na kubki.
aa..... ponoć w vitarkach long takie osłony były.
Vitarka 1.6 JLX cabrio --> Land Rover Discovery II, 2.5 TD5
Na kubki?galahad pisze:koledzy, ma ktoś niepotrzebną osłonę tunelu środkowego (ta na ręczny) do vitarki 3d ?

Na kubki to ja widziałem w jednej Vitarze wypełnienie tej przestrzeni nad schowkiem taką gąbką, czy czymś - dwa otwory na kubki i jeszcze jakieś miejsce...
A w tunelu środkowym koło ręcznego to jest tylko miejsce na 2 przyciski i z tyłu schoweczek z klapką...

chętnie i pilnie nabędę lub zamienie , tylna klape do samuraika , najlepiej gładka i niepordzewiala moja nie przeżyła starcia z koparko ładowarka 

Samurai 91R. 31" booger 5.5t t-max calmini 4.16, na springu
5.12 w mostach itp itd

szukam deski rozdzielczej do samuraia (nie SJ'ta) tego głównego elementu tzn. może być bez nawiewów, srodkowej konsoli itp.
szukam czujnika ciśnienia bezwzględnego do samiego 1.3 santana
nieaktualne
Ostatnio zmieniony czw wrz 09, 2010 10:40 pm przez Colicab, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
Oddam za niewielki pieniądz półosie do SJ 413/410 (wąski most), reduktor z SJ413 i jakieś tam pierdoły (lagę nośną do tyłu - Mazur (nowa), pojedyńcze lagi resorów), pochwy wąskich mostów do tyłu - raczej odbiór osobisty, fotki oczywiście mogę podesłać zainteresowanym.
Ostatnio zmieniony sob wrz 11, 2010 6:35 am przez Jogi4x4, łącznie zmieniany 1 raz.
Galloper LWB - turysta
- orzelowski
- jestem tu nowy...
ODDAM:
- bębny do sj413 z cylinderkami, tarczami kotwicznymi i szczękami.(tarcze w 2 częściach)
- szafę
- kopułkę i przewody wys. nap. w bardzo dobrym stanie
-plastiki, kierownice i inne zbędne graty (pytać się)
SPRZEDAM ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE:
- skrzynie biegów
- koło (felga trójkąt)
- zewnętrzną pompę paliwa do poloneza truck- jedna nówka w pudełku, druga używana 5min (też z pudełkiem)
KUPIĘ:
mini spool lub używkę LR
ceny do uzgodnienia
- bębny do sj413 z cylinderkami, tarczami kotwicznymi i szczękami.(tarcze w 2 częściach)
- szafę
- kopułkę i przewody wys. nap. w bardzo dobrym stanie
-plastiki, kierownice i inne zbędne graty (pytać się)
SPRZEDAM ZA NIEWIELKIE PIENIĄDZE:
- skrzynie biegów
- koło (felga trójkąt)
- zewnętrzną pompę paliwa do poloneza truck- jedna nówka w pudełku, druga używana 5min (też z pudełkiem)
KUPIĘ:
mini spool lub używkę LR
ceny do uzgodnienia
dokładnie, ale w niektórych np longach zamiast przycisków były otwory na kubkisuzus1995 pisze:Na kubki?galahad pisze:koledzy, ma ktoś niepotrzebną osłonę tunelu środkowego (ta na ręczny) do vitarki 3d ?
aa..... ponoć w vitarkach long takie osłony były.![]()
Na kubki to ja widziałem w jednej Vitarze wypełnienie tej przestrzeni nad schowkiem taką gąbką, czy czymś - dwa otwory na kubki i jeszcze jakieś miejsce...
A w tunelu środkowym koło ręcznego to jest tylko miejsce na 2 przyciski i z tyłu schoweczek z klapką...

Vitarka 1.6 JLX cabrio --> Land Rover Discovery II, 2.5 TD5
Znaczy co, ktoś stwierdził, że w krótkiej za bardzo trzęsie, żeby pić?galahad pisze:(...)dokładnie, ale w niektórych np longach zamiast przycisków były otwory na kubki

to na kupki to chyba w geo trackerach bylo
VITARA V6 - 4" lift - 32" MT
http://www.lukasziewa.com
http://www.lukasziewa.com
uchwytów na kupki to jeszcze w żadnym nie widziałemhimself pisze:to na kupki to chyba w geo trackerach bylo

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
zapraszam na starcie coli z monitoraslavok pisze:uchwytów na kupki to jeszcze w żadnym nie widziałemhimself pisze:to na kupki to chyba w geo trackerach bylo

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
Może gdzieś komuś zalegają wnętrzności reduktora 1.3, chętnie przyjmę/odkupię . W moim cudzie okazało się że poprzedni właściciel jeździł bez oleju/ na wodzie i zrobiła się miazga =].
Suzuki Samurai & BMW & Opel & Ford in progress...
wala mi się po garażu komplet resorów (przód i tył) Calmini z zestawu +3,5"
Suczka mi przytyła i musiałem je zdjąć, bo się prostowały.
Moim skromnym zdaniem nie są trwale odkształcone, bo po zdjęciu znowu robią śliczny uśmiech, i jako zestaw startowy będą OK, ale ja się nie znam...
Biorca pokrywa koszty przesyłki (ewentualnie odbiór w Gliwicach) + jakiś darek w butelce... Zdjęcia na życzenie.
Kontynuujemy na PW.
Pozdrawiam
Moim skromnym zdaniem nie są trwale odkształcone, bo po zdjęciu znowu robią śliczny uśmiech, i jako zestaw startowy będą OK, ale ja się nie znam...
Biorca pokrywa koszty przesyłki (ewentualnie odbiór w Gliwicach) + jakiś darek w butelce... Zdjęcia na życzenie.
Kontynuujemy na PW.
Pozdrawiam
wiecznie NOWY na Forum, Suzuki Samurai 1.3, 91
hej, wysałem PW - mój numer tel jak coś 609771091 daj znać, sms to oddzwonię.nowy_dopiero_sie_uczy pisze:wala mi się po garażu komplet resorów (przód i tył) Calmini z zestawu +3,5"
Kontynuujemy na PW.
Pozdrawiam
Jeep ZJ 96' 5.2 lift 4,5", 33" był
pisane po 23 nie jest pawdziwe

pisane po 23 nie jest pawdziwe