od tylu to kazdy potrafi, zrob to twarza w twarzbartol pisze:to ją ,papas ,z ledzia pchnij od tylca na światłach .tylko nie za mocno żeby szkód nie było

Moderator: Albert_N
Taaa, tylko że to moja koleżanka jest, twarzą w twarz bym nie próbował bo zderzaki to ona ma solidne, oj bardzopiotr_z pisze:od tylu to kazdy potrafi, zrob to twarza w twarzbartol pisze:to ją ,papas ,z ledzia pchnij od tylca na światłach .tylko nie za mocno żeby szkód nie było
i oto chodzi zeby z przodu zderzaki byly jak trzeba - zawsze sie mozna odbic bez uszczerbku dla zdrowiapapas pisze:Taaa, tylko że to moja koleżanka jest, twarzą w twarz bym nie próbował bo zderzaki to ona ma solidne, oj bardzopiotr_z pisze:od tylu to kazdy potrafi, zrob to twarza w twarzbartol pisze:to ją ,papas ,z ledzia pchnij od tylca na światłach .tylko nie za mocno żeby szkód nie byłosolidne...
Więc myśle że od tyłu łatwiej bedzie tylko nie na światłach...![]()
![]()
...noi żeby szkód nie było...
Toć pisałem że dopiero sprawdzał bede... Ale na pierwszy rzut oka dość wysokie zawieszeniepiotr_z pisze: i oto chodzi zeby z przodu zderzaki byly jak trzeba - zawsze sie mozna odbic bez uszczerbku dla zdrowia![]()
ps. a czy z tylu to seryjna wersja?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość