powiedziec ze SPOA nawet jest niezbedne, jesli oczywiscei okolicznosci tych sie nie uda ominac

To tak jak z rozmiarem opon, jednemu pasuje MT 215/75R15 dla drugiego minimum to 33"

Moderator: Albert_N
Ile waży tylna płyta pod wyciągarke??MarG pisze:Jeżdzę jako pilot w samuraiu ze spoa + 31"i muszę stwierdzić że trawersów ten samochód zdecydowanie nie lubi. Na podmokłych terenach za to zajeżdża zdecydowanie dalej niż smurai na tych samych gumach ale bez spoa. Wszystko zależy gdzie chcesz jeździć suzą...
13mm płyty to nawet do bigstara nie zrobiłem.MarG pisze:Płyta jest zrobiona z blachy 13 mm, strasznie ciężka ale ładnie dociąża lekki tył. Ile dokładnie waży dowiem się w weekend.Adam.Ż pisze:Ile waży tylna płyta pod wyciągarke??
Się zgadzam że grubość tej blachy to przerost formy nad treścią ale powstawała ona od północy do 4 rano z materiału zakupionego przy drodze powrotnej znad morza, 1 dzień przed rajdemleszek pisze:13mm płyty to nawet do bigstara nie zrobiłem.MarG pisze:Płyta jest zrobiona z blachy 13 mm, strasznie ciężka ale ładnie dociąża lekki tył. Ile dokładnie waży dowiem się w weekend.Adam.Ż pisze:Ile waży tylna płyta pod wyciągarke??
bez polotu i pomysłu panowie![]()
Niop, zapomniałem o minusieBury pisze:z małym ET lub z dużym "-ET", gdyż ET to odzadzenie do zewnątrz felgi
http://www.al-ko.pl/fahrzeugtechnik/felgi/uj.html
mieliśmy okazję czymś takim polatać po plaży....ani tym się nie da kierować, po za piaskiem w zębach żadnego upaprania, emocje niewielkie, żadnej możliwości zrobienia zmoty...terenówki jednak górącornholio78 pisze:pieprzyć ogólnie terenówki, NIECH ŻYJĄ PODUSZKOWCE
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości