Polibusze z Allegro do Suzi - opinie

Lj, Samurai, Vitara, Jimny

Moderator: Albert_N

Awatar użytkownika
Grześ K.

Post autor: Grześ K. » pt kwie 13, 2007 9:27 am

Nono, widzę ze firma z olkusza ostatnio nieźle prosperuje...ja też tam zanabyłem bursztynowo-złote :)22 W poniedziałek sprawdzę jak robią bo zmieniam kształt resorów na U-śmiechnięte :wink:
Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion :oops:

Awatar użytkownika
corny

Post autor: corny » pt kwie 13, 2007 9:29 am

Stachu-80 pisze:Wczoraj dotarły do mnie komplet + po jednesz sztuce zapasu a to mnie zdziwiło, wykonanie git tylko tłuste strasznie, rozmiar poliubusza wchodzace w ucho resoru mocowany bezpośrednio do ramy jakby troche za duze dzisiaj powinienem dostac nowe resory to sie okaże czy pasują.

nie zapomnij o metalowych tulejkach co by ci sruba nie latala
GG 18408258
SJ413
http://samurai.org.pl/

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » ndz kwie 15, 2007 7:49 pm

corny pisze:
Stachu-80 pisze:Wczoraj dotarły do mnie komplet + po jednesz sztuce zapasu a to mnie zdziwiło, wykonanie git tylko tłuste strasznie, rozmiar poliubusza wchodzace w ucho resoru mocowany bezpośrednio do ramy jakby troche za duze dzisiaj powinienem dostac nowe resory to sie okaże czy pasują.

nie zapomnij o metalowych tulejkach co by ci sruba nie latala
Pamietam ostatnio na szybkesa wstawiłem gumki od zuka a tulejki dorabialem wiec wiem o co chodzi :)2
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4

Awatar użytkownika
Stachu-80

Post autor: Stachu-80 » wt kwie 17, 2007 8:13 am

Zamonowałem wczoraj w nowe resorki tylnie, polibusze z krakowa link na poczatku strony pasuja elegancko odrobina sprytu w weszły bez problemu, dorobiłem tulejki i działa, miałem dla porownania gumki dopasowane z zuka i musze powiedzieć że guma jest bardziej miekka. Polibusze sa tluste same w sobie i wciska sie je bez wiekszych problemów, jednoczesnie tulejki nie powinny korodowac tak szybko. Moim zdaniem :)2
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4

Awatar użytkownika
kruhy

Post autor: kruhy » czw cze 21, 2007 2:20 pm

a ja mam takie pytanie... na allegro sprzedawane są polibusze z Olkusza o dwóch twardościach... twardsze i miększe... które lepiej wziąć? :-?

Awatar użytkownika
Stang

Post autor: Stang » czw cze 21, 2007 3:04 pm

Twardsze :)2
Miałem polibusze z Bielska z Extreme i były miękkie lipa straszna :)3
Teraz mam Calmini i są twarde jak kamień ale samochód jak by stabilniejszy się zrobił :)2
Zuza EVO III - PL3
Jeep WG CRD
http://www.youtube.com/watch?v=fVQOy0CLhJk

ODPOWIEDZ

Wróć do „Suzuki”