zu-tec pisze:Chyba Ci dawno nikt nie przypominał, że masz niedoleczone adehade....Masmo pisze:
Nie możliwe... Idąc tym tropem w benzynie też by był.![]()

Ale to nie jest forum psychologów-amatorów....
Moderator: Albert_N
zu-tec pisze:Chyba Ci dawno nikt nie przypominał, że masz niedoleczone adehade....Masmo pisze:
Nie możliwe... Idąc tym tropem w benzynie też by był.![]()
Ja czuję się świetnie i nie zchodzę na tematy psychologiczne ni z gruszki ni z pietruszki. Szkoda mojego czasu na takie rozmowy. EOT o psychologi.zu-tec pisze:Dlatego sugerowałem udanie się do profesjonalisty...nie zauważyłeś ?Masmo pisze:
Ale to nie jest forum psychologów-amatorów....
Czy na zdjęciu widzisz IC? Ja widzę chłodnicę i wymiennik od klimy.zu-tec pisze:Szczerze mówiąc to na tych zdjęciach nie widzę specjalnie możliwości jakiejś kolizji ze "starym" zderzakiem ( inetrcooler siedzi głeboko w komorze, przy chłodnicy wody) - no ale to tylko zdjęcia, najbezpieczniej byłoby przymierzyć
FaktycznieMGG pisze:Wydaje mi sią , ze to jest "niby wlot" majacy za zadanie ukryć wystający garb silnika .
Poniżej kilka fotek z netu komory silnika z motorem diesla .
IC w turbodieslu powinien być, ale powinni go umieścić pod maską i wlot na masce, tak jak jest w większych autach terenowych (patrol, pickup, pajero itp). A nie robią wlot dla picu a IC pchają w zderzak. Tu widać że ten diesel to na siłe włożony piec od osobówki a Jimny orginalny jest benzyną.zu-tec pisze:ICki, klimy, pstryczki, elektryczki, malowane plasticzki - a jeszcze kilka lat temu to był taaaki fajny, prosty samochodzik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości