zima a MTeki
Moderator: Albert_N
ja mam takie fedimki:
http://allegro.pl/item488633643_opony_4 ... rocco.html
i w ostatni śnieg jakiś tydzień temu jak było tak 10cm puchu pojechałem sobie na małe boki po polach napęd tylko na tył oczywiście. Na polach zachowyłał się jak BMW MPOWER na czarnym
czyli idealnie
fajne bączki można robić
jadąc do domu po czarnym (-5 stopni) brak śniegu + mała szadź na powierzchni jadę na 3 biegu 40km/h dodaje gazu a tu bok
jeden drugi
ja lubię taki drift
ale nie jeżdżę suzi na co dzień i myślę po tym jednym przejeździe którego ostatnio miałem przyjemność doświadczyć myślę że MTki + zima = ciągła bitwa o przyczepność 
http://allegro.pl/item488633643_opony_4 ... rocco.html
i w ostatni śnieg jakiś tydzień temu jak było tak 10cm puchu pojechałem sobie na małe boki po polach napęd tylko na tył oczywiście. Na polach zachowyłał się jak BMW MPOWER na czarnym

fajne bączki można robić

jadąc do domu po czarnym (-5 stopni) brak śniegu + mała szadź na powierzchni jadę na 3 biegu 40km/h dodaje gazu a tu bok

陸地震 被災地向け特別
- madshus
- jestem tu nowy...
Na blachach są już od jakiegoś czasu Coopery Discoverer. No cóż. Miłe zaskoczenie. Spalanie w porównaniu z Fedimami spadło, przyczepność przetestowana tydzień temu podczas śnieżyc na trasie 500 km. Skoro to piszę to chyba dobra, ale nie zadowalająca. Na mokrym śniegu
,ale to raczej wina lekkiego tyłu i jakby nie patrzeć dość dużego momentu obrotowego. Poza tym zaskoczyły mnie pozytywnie w terenie. Wbrew pozorom dobrze sobie radzą w piachu, gdzie fedimy miały skłonności do podkopywania się
. Błoto też nie jest źle. Do extremy się nie nadają, ale tak, żeby nie zapomnieć zimą co to teren... 

Był mały wdzięczny SJ410, a teraz dwutonowy grzmot bulwarowy, który jakoś radzi sobie w terenie.
Noo, chciałem jakiś czas temu kupić Cooper Weathermaster S/T do pewnego auta 4x4 ale nie szło ich dostać.. Kilka firm miało w ofercie, ale jak przychodziło co do czego to 'w tej chwili nie ma i nie wiemy kiedy będą'.Mroczny pisze:coopery to moim zdaniem jedne z lepszych zimówek do 4x4
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'