Samurai, prosze o porade
Moderator: Albert_N
Świetnie to i sie moze sprawuja ale jeszcze lepiej sie sprawują simexyDawid_K pisze:jakie teraz bedziesz miał oponyStachu-80 pisze:Moja skromna rada czytaj, czytaj i jeszcze czytaj tematy na forum dowiesz sie bardzo dużo o tym co jak kiedy i oczywiscie jak bezpiecznie mozna zmajdrować. Zanim zakupisz np. oponki zadaj sobie jedno zajebiscie ale to zajebiscie wazne pytanie : co chce osiagnąc np. auto na codzien czy tylko do katowania błotka? a potem zacznij to robić dzieki radą innych unikniesz zbednego bladzenia i unikniesz kosztów. Ja nie słuchałem i wlasnie jedzie do mnie kolejny juz 5 zestaw opon.na avatarze widac kopie yokohamy a ona przeciez sie swietnie sprawuje w terenie

Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
przed zakupem Samuraia przeczytalem całe forum , zajęło mi to 5 dni , po tym zabieguwiedziałem czego chcę i na co się decyduję , kupilem za 5 tys , z 4 tysiące wsadziłem w krype i jeździ jak ta lala , po nowym roku jednak pójdzie auto na sprzedanie bo przeczytałem juz całe forum nissana.... Polecam Ci lekturę forum, na początek koła 215/80 R15 , emteki z bieżnikiem dakar lub sahara i będziesz zadowolony .Kup od razu opony większe niz nakazuje Ci logika ,byś nie musiał za mieisąc sprzedawać i szukać większych tak jak ja zrobiłem kiedyś.
Samurai 1.3->Patrol GR Y60 2.8 ->Suzuki Jimny 1.3