(poza tym, że jeszcze klamkę i zamek mam w tym miejscu po lewej

Wiem gdzie można dostać nową

Moderator: Albert_N
nic z tego - moja ma dla mnie wartość sentymentalnąKwadrat pisze:She pisze:ja mam w tym miejscu obok koła naklejkę "WARKA-TEAM" - więc u mnie się nie mieszczą![]()
(poza tym, że jeszcze klamkę i zamek mam w tym miejscu po lewej)
Wiem gdzie można dostać nową
She pisze:nic z tego - moja ma dla mnie wartość sentymentalnąKwadrat pisze:She pisze:ja mam w tym miejscu obok koła naklejkę "WARKA-TEAM" - więc u mnie się nie mieszczą![]()
Wiem gdzie można dostać nową![]()
ps. a nie kojarzy nikt właściciela tego autka..? było wystawione do sprzedaży kilka miesięcy temu...
She pisze:nic z tego - moja ma dla mnie wartość sentymentalnąKwadrat pisze:She pisze:ja mam w tym miejscu obok koła naklejkę "WARKA-TEAM" - więc u mnie się nie mieszczą![]()
Wiem gdzie można dostać nową![]()
ps. a nie kojarzy nikt właściciela tego autka..? było wystawione do sprzedaży kilka miesięcy temu...
dokładnieSalata123 pisze:She, już padła odpowiedz w tym temacie co to za lampy (te wesemowskie). Zamawiaj, kupuj potem blacharz, cięcie, spawanie, szlifowanie, elektryk, malowanie... i gotowe
No to cieszę się, że jesteście zgodni, że to te (Kwadrat pierwszy wysłał mi do nich link - ale mu nie uwierzyłam, bo to bajerant jestSalata123 pisze:She, już padła odpowiedz w tym temacie co to za lampy (te wesemowskie). Zamawiaj, kupuj potem blacharz, cięcie, spawanie, szlifowanie, elektryk, malowanie... i gotowe
zacytuję, żeby Kwadrat tego nie przeoczyłlukas 78 pisze:światła na tylnej klapie nie wygladają za dobrze nawet bym się skłaniał w kierunku ujowo![]()
She pisze:No to cieszę się, że jesteście zgodni, że to te (Kwadrat pierwszy wysłał mi do nich link - ale mu nie uwierzyłam, bo to bajerant jestSalata123 pisze:She, już padła odpowiedz w tym temacie co to za lampy (te wesemowskie). Zamawiaj, kupuj potem blacharz, cięcie, spawanie, szlifowanie, elektryk, malowanie... i gotowe) tylko że fajnie by było jeszcze wiedzieć kto to robił, bo mój elektryk się wczoraj trochę przestraszył...
nie pitolcie, że do wycięcia trzech dziur w blasze potrzebny jest blacharzSalata123 pisze:elektryk każdy jeden da radę, gorzej będzie z blacharzem, żeby to ładnie wpuścił i wykończył
u mnie..?!?! kwadrat - zamorduję cię..!kwadrat pisze:Ooo to to. Sałat ma racje .zwłaszcza ze na narożnikach jest trochę szpachli
tak jest, szefuniuKwadrat pisze: Wiec proszę nie marudzić i stroić fochów. Nie życzę sobie wiercenia dziur
czepiasz sięlukas 78 pisze:światła na tylnej klapie nie wygladają za dobrze nawet bym się skłaniał w kierunku ujowoale te z lekko zabrudzonego ze zdjęć w zderzaku są ok
chcesz mieć okrągłe to zrób taki zderzak jak z fotki bo z tymi wpuszczanymi za dużo roboty trzeba było myśleć przed blacharkąSalata123 pisze:a i tak wiadomo, że najlepsze są takie jak moje![]()
https://picasaweb.google.com/ygorovsky/ ... 1456342290
(w tym bardziej czarnym)
lukas 78 pisze:bo trochę tak mało no... profesjonalnie
Są tam 2 lata i na razie ułamały się dwa, przy walce z kumplem, który przy glebie uwalił je z butalukas 78 pisze:wypukłe wystające lampy nie są za bardzo funkcjonalne do pierwszego wypychania z błota lub śniego każdy łapie właśnie za narożnik
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości