no to w czym problem jeśli to takie proste?Albert_N pisze:no dobrze, a jak ktos juz kupi na oslep i dostanie do rak, to tez moze zwymiarowac, odwzorowac i wykonywac " kopie kopi quaife'a "

Moderator: Albert_N
no to w czym problem jeśli to takie proste?Albert_N pisze:no dobrze, a jak ktos juz kupi na oslep i dostanie do rak, to tez moze zwymiarowac, odwzorowac i wykonywac " kopie kopi quaife'a "
nie, nie tak.Kostuch pisze:kb,
Zdecyduj się w końcu. Albo każdy może sobie wystrugać, dlatego nie ujawniają nawet podstawowych wymiarów.
Albo trzeba mieć hale obrabiarek i posiadanie dowolnie dokładnej dokumentacji nic nie daje.
![]()
Gubisz się w zeznaniach a chcesz zbiorowe zamówienie na piękne oczy
K-Pax pisze:
.. Pewnie, że gwarancja jest problemem, ale w Polsce też często jest problem z gwarancjami... ważniejsza jest jakość... Ktoś już testuje w Polsce te blokady?![]()
nigdy nie było modelu Grand w rocznikach do 97 rokuciekawostka.
Blokada firmy DAK.
Konfiguracja blokowania
1. 90% do przodu + 100% do tyłu, 90/100
2. lub 100% do przodu + 90% do tyłu. 100/90
kosztuje obecnie od 2300 zł do 2520 zł
jak działa:
http://www.youtube.com/watch?v=X1d7527S ... e=youtu.be
Modele Aut:
- VAZ przedni napęd
- UAZ
- Wołga
- Gazel, Sobol
- Niva, Chevy Niva
- VAZ klasyka
- Toyota Land Crusier 71, 76, 78, 79, 100, 105, Lexus LX470 od 1998
HiLux Pickup, Hiace - wszystkie lata, 4Runer do 2010
- Suzuki: Grand Vitara od 2005, Vitara, Sidekick, Grand Vitara 1988 - 1998,
Sierra, Samuray, Jimny, Holden Drover, Maranti Gybsy 1998 - 2003
- Kia , Sorento
- Great Wall, Hover
- Ural
- UAZ sport (specjalne zamówienie)
- Kamaz 5320
- Kamaz 6520 (spec. zamówienie)
głośniej bo w Moskwie nie słychaćpiotr-stihl pisze:nigdy nie było modelu Grand w rocznikach do 97 rokuciekawostka.
Blokada firmy DAK.
Konfiguracja blokowania
1. 90% do przodu + 100% do tyłu, 90/100
2. lub 100% do przodu + 90% do tyłu. 100/90
!!!!!!!!!
nie takiej już nowinki, tutaj jeźdza i zadowoleni sa.piotr-stihl pisze:nowinki a zwłaszcza te ze wschodu ciężko u nas wdrożyć , nikt tego nie zna i nie popularny rynek
jak bym miał zakładać dałbym drożej ale sprawdzone patenty jednak , po co wyważać otwarte drzwi
K-Pax pisze:Witam wszystkich.![]()
No w końcu po całym biciu piany nastąpiły konkrety.![]()
Jestem chętny do zakupu przynajmniej tylnej blokady do najnowszego modelu Grand Vitary. ( ja mam 2010 / 2400 AT). Widzę że jest w ofercie. Moja tylna półoś ma 28 zębów...
kb-autostyle pisze: mój błąd, chodziło o Vitare. Co za różnica, każdy kto zna te auta - wie o co chodzi.
Jesteś pewien, że robią blokady do Grand Vitary II czyli roczniki od 2006-2013? Swoja droga szlak mnie trafia, że Suzuki nazwało kilka modeli tak samo... Wiecznie się odbijam od części które są od innej grand Vitary...milas pisze:bo ja to placek jestem
poco dawac 2 tysie za Rosyjska blokade jak za 1,2 - 1,5 można mie Amerykanskiego LR
za 700 zl Mini spoool
a za 100 spaw look
Ja ich nie oferuje. Proponuje tylko transport za rozsądne pieniądze.Kostuch pisze: Jak już oferujesz te blokady, to powinieneś się chociaż dowiedzieć ile frezów na półosi ma jeden i drugi model auta. Po co ci później reklamacja, że nie pasuje?
no to ta blokada:K-Pax pisze: Grand Vitary po roku 2006
tak, to zupełnie różne fabryki.K-Pax pisze:No ale Val Racing jest inną fabryka, i wcześniej pisałeś o nich.. są też tańsze.... Stad moje pytanie czy to są całkowicie osobne dwie marki, firmy , fabryki ? I które możesz sprowadzić?
Lockright nie robi blokad do Grand Vitary II... pewnie obudza sie za 5 lat albo wcale, bo Suzuki wycofuje sie z rynku Amerykańskiego.milas pisze:bo ja to placek jestem
poco dawac 2 tysie za Rosyjska blokade jak za 1,2 - 1,5 mozna mie Amerykanskiego LR
za 700 zl Mini spoool
a za 100 spaw look
Jeżeli DAKi do Suzuk w przeliczeniu na nasze kosztują ok. 1900 PLN, to z tym transportem ile by wyszło?K-Pax pisze:Ja ich nie oferuje. Proponuje tylko transport za rozsądne pieniądze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości