oddam w dobre rece
Moderator: Albert_N
Re: oddam w dobre rece
Oddam reperaturki cylinderków hamulcowych do japońskiego samuraia. Miałem w zapasie, ale teraz w tylnym moście są tarczówki, więc się nie przydadzą.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
ja własnie potrzebuje 
już sie zgłaszam
dzięki kolego Grześ K. dzisiaj odebrałem przesyłke od Ciebie
pozdrawiam

już sie zgłaszam
dzięki kolego Grześ K. dzisiaj odebrałem przesyłke od Ciebie
pozdrawiam
Samurai 1.3 "99 Esmeralda green - powoli sobie dłubiemy 

Nie zalega komuś przegub wewnętrzny do Vitary??
Lub ewentualnie sam koszyk tego przegubu?? 

Zielony Autobus 2,7TDi
Może komuś się wala po garażu wieniec na koło zamachowe do Samuraia 1.3 . Mój został zmielony przez rozrusznik 

Suzuki Samurai & BMW & Opel & Ford in progress...
jeep zj 4,0
i jeszcze może ktos ma gumowe kolanko łączonce gaznik z puszką filtra powietrza tez do SJ 413 ,ps. płace jak za prezydenta:)
jeep zj 4,0
Kris2010 pisze:poszukuje linki od predkosciomierza kompletnej lub pancerza do SJ 413.
linor.pl
kupowałem i działa

biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
jezeli ze swifta jest taki sam to moge ci tyslac kolo zamachowe, wiem ze samo kolo jest inne, ale co do wienca to nie mam pojeciagruszek pisze:Może komuś się wala po garażu wieniec na koło zamachowe do Samuraia 1.3 . Mój został zmielony przez rozrusznik
SJ 416 30',4.16,blokady mostów,na sprężynie
692121109 Kuba
692121109 Kuba
WITAM MOŻE KOMUŚ ZBYWA LUB CHCE WYMIENIĆ NA JAKIEŚ BRO
ŚRODKOWY WAŁEK Z REDUKTORA 413?WRAZ Z TYM PODWÓJNYM TRYBEM I ŁOŻYSKAMI ? POZDRAWIAM

jak poczekasz do weekendu to może będe miał
a co do linki predkościomierza to chyba ta

a co do linki predkościomierza to chyba ta

biedny inżynier 

Wiem że to nie koncert życzeń ale miał by ktoś może miske olejową do samca 1.3gaźnik.
Rzeczy niemożliwe wykonuje od ręki, na cuda trzeba dzień czekać!
tylko swift jak cie to uzadza
692121109 Kuba
692121109 Kuba
ZAKUPIĘ, PRZYJMĘ dół silnika od Samuraia 1.3i. Pękł tłok i chyba nie opłaca się już tego remontować...
4x4 Tczew
A niewiesz czy pasikuba84 pisze:tylko swift jak cie to uzadza

inny smok i inna misa, na przechyłach możesz sobie silnik zatrzeć, nie na darmo samurai ma misę tak ostro w dół puszczoną.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
ok dzienki za info, poszukuje dalej. Niestety moja dostała mostem jak pióro pękło i jakiś magik ją przykleił
musiałem ją siłą oderwać i się troszke pokrzywiła i cieknie teraz i ogólnie jest kaszana 

Zamienię przełożenia z dyfra. Mam 3,727 - potrzebuję 3,909.Zamienię same przełożenia lub kompletne główki mostu. Łożyska w główkach oraz zęby stan bdb. Pilne 
Ponadto zagadka: Co to za przełożenia talerz 41 atak 12 wg obliczeń to 3,416 ale z jakiego to modelu???
Mam taki dyfer wyjąłem go z rozbitego samuraja ale coś w nim było kombinowane i podejrzewam, że dyfer mógł być w dieslu. też zamienię na 3,909.

Ponadto zagadka: Co to za przełożenia talerz 41 atak 12 wg obliczeń to 3,416 ale z jakiego to modelu???
Mam taki dyfer wyjąłem go z rozbitego samuraja ale coś w nim było kombinowane i podejrzewam, że dyfer mógł być w dieslu. też zamienię na 3,909.
Ostatnio zmieniony sob paź 02, 2010 3:52 pm przez oblesnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

Pacierza i piwa nie odmawiam!
To ja może podziękuję tu i teraz dla kolegi meenia , napisałem otrzymałem i wszystko za free ale grzech to nie postawić butelki za tak pożądną rzecz jeszcze raz dzięki meenia pozdrmeenia pisze:Mam na zbyciu zbiornik paliwa od samiego na gazniku, oryginalny zderzak tylny z lampami, belke haka, przekladnie kierownicza, dwa gazniki, jakies fotele. Oddam na czteropaka i dobre slowoOdbior najlepiej osobisty. Chetnie przygarne bebechy z uszkodzonego przedniego mostu vitary, najlepiej z dwoch
potrzebuje dwa kola talerzowe i dwa walki atakujace, moge zamienic na rozsadna ilosc biletow NBP.
Pozdrawiam

Prubowałem, nawet go tam nieszło włożyć zadnej uszczelki korkowej czy czegoś w tym rodzaju tam nie było, sam jakiś kure... mocny klejStachu-80 pisze:Trza było nozykiem do tapet odwarstwić.
osobiscie nie spotkalem sie z uszczelka miski do g13a lub b.
692121109 Kuba
692121109 Kuba
Jest sam taką zakładałem do swojego syfa z katalogu Victora Reinza 

Sj 413 89' [S]pecial werszyn
kiedyś kiedyś za siedmioma lasami i tak dalej byl...... temat odnośnie uszczelek pod miskę coś mi świta ze trzeba bylo poprosić pana za lada o uszczelkę do Swifta czy cos takiego ...kuba84 pisze:osobiscie nie spotkalem sie z uszczelka miski do g13a lub b.