o smaku bananailek79 pisze:pewnie ktos ma na wymiane za choinke zapachową

Kolego @suzus1995 wszystko ładnie pięknie, tyle że przy wąskim moście to wszystko wielkościowo inne jest

Moderator: Albert_N
o smaku bananailek79 pisze:pewnie ktos ma na wymiane za choinke zapachową
Gdzieś mi leży obudowa z koszem satelitów (bez ataku i talerza) jeżeli cię to urządza...ŁeLeK pisze:emmm ehhhmmm... Panowie... poszukuję do swojego Suzuki dyfra tył... zęby 9/37. Ma ktoś może? To wąski most jest.
Wiem, że to nie koncert życzeń ale może czasem przypadkiem... wolę zapłacić dobrze koledze z forum, a nie hienie z alledrogo...
Kostuch pisze:Gdzieś mi leży obudowa z koszem satelitów (bez ataku i talerza) jeżeli cię to urządza...ŁeLeK pisze:emmm ehhhmmm... Panowie... poszukuję do swojego Suzuki dyfra tył... zęby 9/37. Ma ktoś może? To wąski most jest.
Wiem, że to nie koncert życzeń ale może czasem przypadkiem... wolę zapłacić dobrze koledze z forum, a nie hienie z alledrogo...
Czyli same satelity do sj410 potrzebujesz?ŁeLeK pisze:Kostuch pisze:Gdzieś mi leży obudowa z koszem satelitów (bez ataku i talerza) jeżeli cię to urządza...ŁeLeK pisze:emmm ehhhmmm... Panowie... poszukuję do swojego Suzuki dyfra tył... zęby 9/37. Ma ktoś może? To wąski most jest.
Atak i talerz u mnie żyje... w satelitach ząbki się skończyłyJak byś mógł zerknąć byłbym wdzięczny...
Salata123 pisze:Może być 1.3 gaznik?
Schlodze piwoSalata123 pisze:Wiec sprawdze czy jeszcze mam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości