pod walem kierowniczym po stronie drzwi nad skrzynka bezpiecznikow taka biala kostkayarek pisze:A mnie to wkurza jak cholera.
Jak to wyłączyć?
Gdzie to jest zmostkowane?
powinna byc rozlaczona

Moderator: Albert_N
proncie bardzoyarek pisze:Sciba napisał:
"pod walem kierowniczym po stronie drzwi nad skrzynka bezpiecznikow taka biala kostka powinna byc rozlaczona"
Była złączona i już jest rozłączona - duże piwo dla kolegi.
Dziękuję za pomoc
Pozdrawiam
Jarek
Powiem tak, walisz na pw do piotraZ, bierzesz adres, idziesz do sklepu, kupujesz krowe, pakujesz ja tak zeby sie nie zbiła, udajesz sie na poczte, wysyłasz priorytetem modląc sie żeby doszła na nastepny dzien a potem cierpliwie Czekasz na @ z przetłumaczonym na język słowiański manualem suzuki z rodziałem dotyczącym diagnostyki wtryskuPaweł Z pisze:Jaką tabelą ? Jakie piny? Możesz jasniej.
Dzięki bardzo , przynajmniej wiem czego szukać tylko nie wiem jak to zrobić
Dałem Ci wędke, pokazałem staw, na tym moja rola sie kończyPaweł Z pisze:rozumiem! a troszkę szybciej się nie da? troszkę skomplikowana ta procedura
Dawno temu mnie tu nie było, także ripostuje dopiero teraz.suziXL pisze:dolega mu brak momentu obrotowego w dolnym zakresie obrotow
ten typ tak ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość