Blokada-> LOCKER czy jak kto woli :)21
Moderator: Albert_N
- terenowiec69
-
1510 samurai tak zwana dwuelementowa korzysta z koronek fabrycznych mozna ja stosowac w przednim i tylnym moscieterenowiec69 pisze:Witam,czym sie różnią Lock Righty o numerach 1510,od 1520 i od 1530,wiekszość sprzedawanych to 1530,jak by ktoś to wytłumaczył to bym był wdzięczny.
1530 samurai tak zwana cztero elementowa zastepuje sie fabryczne koronki specjalnymi, tylko tyl
1520 SJ410 SJ 413 waskie mosty tylko tyl
- terenowiec69
-
A bedziesz zmieniał przełożenia red bądż motał inny czy tylko robisz swap tych mostów??myszz pisze:witam wszystkich i przyłączam sie do pytania poprzednika ; jaki typ do jimny na tył?! właśnie jestem w trakcie przeszczepu mostów do vitary i chciałbym od razu założyć LR na tył.
pozd.krzysiek
Lepiej pózno niz wcale
na razie same mosty , miały być z toyoty , ale cena mnie zabiła , trafiłem idealne od jimny za dosłownie grosze , dlatego kupiłem w ciemno nawet nie sprawdzając jakie mają przełożenia , zmierzyłem tylko szerokość , jesli nie zagra trzeba bedzie walczyć z reduktorem.
Ostatnio zmieniony pt paź 24, 2008 11:08 pm przez myszz, łącznie zmieniany 1 raz.
- terenowiec69
-
- MotoManiek
-
Przednie półosie w Samuraiu mają 22 frezy, tylne natomiast mają 26 frezów.
Ostatnio zmieniony pt paź 24, 2008 6:56 pm przez MotoManiek, łącznie zmieniany 2 razy.
W terenie, im gorzej... tym lepiej
Tel. alarmowy 602 492 450
Tel. alarmowy 602 492 450
- terenowiec69
-
- Michał_1989
Re: Blokada-> LOCKER czy jak kto woli :)21
ma ktos jakies dojscie do blokad w satanach ?
mam znajoma to mi przesle tylko niewiem w jakiej firmie kupic tam i jaki model do vitary 1.6 8v z 92 roku
mam znajoma to mi przesle tylko niewiem w jakiej firmie kupic tam i jaki model do vitary 1.6 8v z 92 roku
Czesc
sluchaj dalej uzytkujesz ta blokade handmade u siebie ? Macie jakies rysunki do tego moze znacie kogos kto to zrobi i gdzie sa psy pogrzebany - tzn dosmyslam sie ze dwie krytyczne sprawy to moduł zęba i odpwoiedni material przesuwki i dynksa przykrecanego do kosza. Przy dzisiejszej cenie arba poprostu brakuje nam kasy w projekcie , a nasze auto neistety nie ma sensu bez lockera
Pomozesz ? Wystarcza porady , rysunki i przedewszystkim opinia - czy jest sens , przy naszym budżecie nie chce wywalić kasy w błoto , i jeśli jest krucha a kosztuje nie znacznie mniej niż arab to wole dozbierać do araba , ale może jednak 
pozdrawia i z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
[/quote]
sluchaj dalej uzytkujesz ta blokade handmade u siebie ? Macie jakies rysunki do tego moze znacie kogos kto to zrobi i gdzie sa psy pogrzebany - tzn dosmyslam sie ze dwie krytyczne sprawy to moduł zęba i odpwoiedni material przesuwki i dynksa przykrecanego do kosza. Przy dzisiejszej cenie arba poprostu brakuje nam kasy w projekcie , a nasze auto neistety nie ma sensu bez lockera

pozdrawia i z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

- mariuszfila
milas pisze:ma ktos jakies dojscie do blokad w satanach ?
Np. tutaj

http://www.puresuzuki.com/new_page_5.htm
Y61
LR 1532 LUB uniwersalny 1530milas pisze:ma ktos jakies dojscie do blokad w satanach ?
gg 6157522
ktos jeszcze polecal 1512
to nie?
to nie?