ostatnio miałem okazję się przejechać samuraiem na 31' z 4,16apede pisze:Powinno byc fajnie wolno
strasznie wolne toto

Moderator: Albert_N
ostatnio miałem okazję się przejechać samuraiem na 31' z 4,16apede pisze:Powinno byc fajnie wolno
takie było moje odczucieAdam.Ż pisze:e tam, brednie gadasz![]()
my mamy 4.16 i koła 30 i wcale wolno nie jest.
że w terenie z 3 a nawet 4Adam.Ż pisze:ale że co wolno?
Że na asfalcie ciężko powyżej 100 czy że w terenie z reguły sie z 2 rusza??
Ale ludzie właśnie ładują kupę kasy po to, żeby było jak najwolniejbigos pisze:takie było moje odczucieAdam.Ż pisze:e tam, brednie gadasz![]()
widocznie jakiś zciśnieniowany wtedy byłemKostuch pisze:Ale ludzie właśnie ładują kupę kasy po to, żeby było jak najwolniejbigos pisze:takie było moje odczucieAdam.Ż pisze:e tam, brednie gadasz![]()
Michal_R pisze:32" i 6,5 - dość wolno
Do bramy i spowrotemMichał4x4 pisze:Michal_R pisze:32" i 6,5 - dość wolno
Jeździłeś już?
Hmmm , miałem raz w ręku przełożenia 4.16 z Calmini bodajże - było spawaneAdam.Ż pisze:Uważaj no co mówiszKostuch pisze:Samaeli pisze:Miales takie autko, jezdziles serwisowales, czy moze Cie na niego lub na czesci nie stac??? Fakt suzuka tania w utrzymani przeciez amorki mozna z poloneza zaadoptowac, resory ze starego fiata, lampy tylne ze starego kadeta. Wow a moze spawac reduktor aby tanim kosztem miec te 4.16. A najlepszy teks to jak przychodzi facet(wlasciciel samuraia) do warsztatu i mowi ze chce sobie zrobic klate z rur z odzysku, heh a jeszcze lepsze jaja jak wspawuje progi a rama okazuje sie szpachlowana. Nie no to jest bomba, nie wpsominajac juz ze jesli nie zainwestujesz jezdzisz jak taczka, wyskoczysz to mosty pogniesz. Jesli chodzi o seryjngo samuraia i seryjnego range rovera nie dam sie przekonac ze suza bez przerobek ma lepsze wlasnosci terenowe. Rang Rover ma slaby pkt glowka mostu z gownolitu ze jak zaj.... to zeby wyjda, drazki keirownicze odloniete,i korozja ktora i samuraia rowno zre.
Wracajac do tematu chyba zainwestuje w 6.5:1
"Spawane" 4.16![]()
Tam nie ma nic spawanego![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości