LPG I generacji ( gaźnik) to 50 tyś. bezobsługowo, zero problemów. Instalacja "zrobiła" oszczędności w eksploatacji większe od wartości mojego SJ-ta.Colicab pisze:jak Wam pali na LPG?(...)
No i mogłem o kłopotach z gaźnikiem zapomnieć.
Moderator: Albert_N
LPG I generacji ( gaźnik) to 50 tyś. bezobsługowo, zero problemów. Instalacja "zrobiła" oszczędności w eksploatacji większe od wartości mojego SJ-ta.Colicab pisze:jak Wam pali na LPG?(...)
Colicab pisze:jak Wam pali na LPG? Nie chce montowac, ale auto robi mi mniej niz 300km na baku, wedlug kalkulacji instalacja zwrocilaby sie po 7-8mcach zakladajac, ze robie 3000km/rocznie przy cenie instalacji 1300zl. Pi razy oko.
Kuba, Radek chyba tez sie ciebie pytal czy nie jedziesz z nami ?:D tez odmowileskuba500 pisze:z tym 200 to przesadził ale 100 realnehimself pisze:zgadzam sie samurai jest ekonomiczny jezeli mowa o aucie do zabawy, mi ostatnio spalil 15 litrow lpg ale 40 na trasie 40 procent w terenie dosc mocnym i 20 po miescie,
jazda samim na gazie nie jest droga, ostatnio chcac zaciagnac kolege na wypadzik po poligonie sie go zapytalem czy jedzie z nami ( pomotanym patrolem ), a on na to ze nie bo jego taki wypad kosztuje okolo 100-200zlmasakra mnie moze z 30zl
(
ale nie z powodów finansowychhimself pisze:
Kuba, Radek chyba tez sie ciebie pytal czy nie jedziesz z nami ?:D tez odmowiles:P
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości