mięczak!selim pisze:ja tam ani OME ani Lovellsa nie miałem
[...]

Moderator: Albert_N
mięczak!selim pisze:ja tam ani OME ani Lovellsa nie miałem
[...]
grzes pisze:dokladnie, i niewazne co ma w nazwie i gdzie jest produkowany, jak bedzie ok to rynek => uzytkownicy to docenia, bo my jednak uzywamy aut i badziewie weryfikuje sie natychmiast, a opinia idzie w swiatek...KonarskiS pisze:Ktoś z Was kiedyś powiedział:
dobry produkt obroni się sam.
Poczekajmy, zobaczymy.
ale ze niby nie obroni sie ?kfs pisze:
Dobry produkt obroni się sam ===> trochę się już czasy zmieniły niestety i ta odwieczna prawda teraz jest już tylko półprawdą i bywa na rynku różnie:( Zarówno z dobrymi produktami, które rynku nie podbijają czy badziewiem spzedawanym na pęczki... PR PR
tak to właśnie działa. ludność świadoma badziewności produktu i tak go kupuję, oczywiściegrzes pisze:ale ze niby nie obroni sie ?kfs pisze:
Dobry produkt obroni się sam ===> trochę się już czasy zmieniły niestety i ta odwieczna prawda teraz jest już tylko półprawdą i bywa na rynku różnie:( Zarówno z dobrymi produktami, które rynku nie podbijają czy badziewiem spzedawanym na pęczki... PR PR
bo nie rozumiem, ktos bedzie swiadomie kupowal badziew ? wg mnie malo prawdopodobne.
jednak jest to swiadomy wybor, nikt nikogo nie zmusza... w naszym przypadku 4x4 dochodzi jeszcze jedno: bo mi sie podobaJaaareeek ! pisze:ja np. dość świadomie kupiłem defendera.
obawiam się że mało która decyzja zakupowa jest w pełni świadoma i podejmowana całkowicie samodzielnie.grzes pisze:jednak jest to swiadomy wybor, nikt nikogo nie zmusza... w naszym przypadku 4x4 dochodzi jeszcze jedno: bo mi sie podobaJaaareeek ! pisze:ja np. dość świadomie kupiłem defendera.
5 lat się uczyłem jak sprawić aby taką nie byłaJaaareeek ! pisze:obawiam się że mało która decyzja zakupowa jest w pełni świadoma i podejmowana całkowicie samodzielnie.
gruszek pisze:Ja u siebie mam mazura...
Trochę twardo, ale...
po dwóch latach nic nie siadło nie klapło.
Naprawde polecam. Nie ma rzeczy idealnych.
A co? Żona już zauważyła różnicę w twardościMazur pisze:...nieśmiało tylko dodam że od ok. roku w kwestii twardości troszkę się pozmieniało
Ja to myślę, że w 30% resory miękną, a w 70% to się przyzwyczajamy do "betonu", ale kiedyś ten reżim trzeba będzie obalić patrzcie na "wiosnę ludów" w afrycedaro 16v pisze:Kolega kupil w grudniu 2010 caly zestaw (kpl resorow + amorow)auto stoi pieknie ale zawieszenie beton...a gada ze zostalo dobrane"specjalnie dla jego samochodu" i podobno za jakis czas zacznie pracowac..
Nie ....... no ......... takie żarciki myślę, że ludzie mają poczucie humorudaro 16v pisze:Mowisz ze po Libii czas na nas..no no ..Mubarak ,Kadafi i Mazur.. jak oni sie razem na nas zdenerwuja to polecą iskry
Ps. Mazur-PEACE
oblesnik pisze:Nie ....... no ......... takie żarciki myślę, że ludzie mają poczucie humorudaro 16v pisze:Mowisz ze po Libii czas na nas..no no ..Mubarak ,Kadafi i Mazur.. jak oni sie razem na nas zdenerwuja to polecą iskry
Ps. Mazur-PEACE![]()
![]()
![]()
![]()
sorki że sie wtrące,Mroczny pisze:Zibi - a czy audi produkuje samochody skoro wtrysk kupuje u boscha, opony w michelinie, oleje w castrolu a blachy u kirchoffa?
Mazur nie musi tłuc młotem w płaskownik aby być producentem. Może ma technologię a wykonanie zleca? A robiąc to co robisz - diablo podkopujesz mu wiarygodność
mów mi CastrolkozioU pisze:A w takim castrolu to podobno tylko projektują oleje a produkcję zlecają. I nawet niezły olej wychodzi.
może jednak "daję swój projekt" - bo technologia produkcji resorów piórowych jest starsza od najstarszego moda na tym forum i nic nowego w tej materii wymyślic się nie da. No chyba że Twoje resory kute są przy pomocy batalionu pasikoników w glanachMazur pisze:mów mi CastrolkozioU pisze:A w takim castrolu to podobno tylko projektują oleje a produkcję zlecają. I nawet niezły olej wychodzi.![]()
daję swoją technologię[...]
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość