Chcesz powiedzieć, że ukręcasz półoś w gv na czarnym przy zblokowanym dyfrze?K-Pax pisze: Spaw look jest zbyt drogim wyjściem biorac pod uwage koszt zniszczonych półosi na czarnym..

Moderator: Albert_N
Chcesz powiedzieć, że ukręcasz półoś w gv na czarnym przy zblokowanym dyfrze?K-Pax pisze: Spaw look jest zbyt drogim wyjściem biorac pod uwage koszt zniszczonych półosi na czarnym..
Hmmm...K-Pax pisze: Tak czy siak.. Jak dojdę do wniosku, że mnie nie stać na blokadę, to zostanę bez blokady. I tak, w najbliższym roku wrzucę w auto tyle, że na sama myśl mi się niedobrze robi...![]()
a dlaczego nie daruję sobie właśnie tego tematu? Cóż... przez cały rok, na rajdach trzepała mi dupę niepozorna suza X90 , a jedną z większych tajemnic auta jest właśnie tylna szpera z czegoś zaadoptowana. Za rok znowu staniemy na starcie...
ta X 90 jest do sprzedania wiec albo Olkusz sie zbrooooi albo cusK-Pax pisze:
a dlaczego nie daruję sobie właśnie tego tematu? Cóż... przez cały rok, na rajdach trzepała mi dupę niepozorna suza X90 , a jedną z większych tajemnic auta jest właśnie tylna szpera z czegoś zaadoptowana. Za rok znowu staniemy na starcie...
w czasach gdzie glowny Mod JeeP.Orga jezdzi Patrolem to juz we wszytko uwierzeK-Pax pisze:
Jednego jestem prawie pewien... że to będzie Suza.... chyba , że maja zamiar zmienić nazwe firmy, reklamy, pieczątki, papier firmowy, wpis do ewidencji, psychikę, lawetę itp itd..
No właśnie nie szukam blokady 100% tylko czegoś delikatniejszego... Putin robi w dwu fabrykach i chyba przyjdzie mi to przetestować....NuVo pisze:Tobie to by się LSD zdało. Robi ktoś? Pytałeś u Putina, albo u wujka Waszyngtona?
Może SMP ma w swojej ofercie jako wypas dodatkowy do auta?
Cześć Wszystkim.viperecki pisze:K-pax co prawda nigdy nie widzialem dyfrów od GV ale 26 frezów LSD upchalbyś??
Dziwisz się? Bo ja nie. Po co komu blokada w GVII? Póki co na wyższe krawężniki pod kaufhalą dają radę wjechać bez...K-Pax pisze:Najwyraźniej właściciela Grand Vitar 2 za mało pytają u producentów i handlowców o blokady do tego modelu... szkoda...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości