TU WITAMY NOWYCH !!
Moderator: Albert_N
witam
ja dopiero bede posiadaczem suzuki...
szukam vitary krotkiej, nie cabrio - automat, dla mojej dziewczyny, na miasto i za miasto (bo Rand Rover za duzy sie okazal)
Czy ktos jezdzi taka ?
Prosze o dobre info i rady - czy rocznik 1990-1993 to najpezniejsze sztuki, bo japonskie, czy to przesada ?
pozdr
m

ja dopiero bede posiadaczem suzuki...
szukam vitary krotkiej, nie cabrio - automat, dla mojej dziewczyny, na miasto i za miasto (bo Rand Rover za duzy sie okazal)
Czy ktos jezdzi taka ?
Prosze o dobre info i rady - czy rocznik 1990-1993 to najpezniejsze sztuki, bo japonskie, czy to przesada ?
pozdr
m

-
- jestem tu nowy...
-
- sito79
- jestem tu nowy...
Więc ja tylko dopiszę,że właściwie zostałem namówiony przez Monikę do kupna Vitarki (wcześniej nigdy nie przyszło ,mi na myśl kupno autka 4x4).Już następnego dnia po zakupie, moja luba wsiadła za kierownicę,przejechała 3km po czarnym,a następnie skręciła w polną drogę i zaczeła atakować ostre wzniesienia z uzyciem reduktora.Następnie dojechała do lasu i błotnistymi drogami z dużymi koleinami przejechaliśmy około 10km. Oj żebyście widzieli wtedy jej uśmiech
.Mam wrażenie,że już mogę się pożegnać z kierownicą,bo ona prędko jej z rąk nie wypuści.

Wiseł wita
Witam wszystkich forumowiczów .Przymierzam się do kupna vitary long
- zetorr
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam Wszystkich Forumowiczów 
Jestem posiadaczem SJ 413 trochę dźwigniętego do góry z MT-kami
i małego trooperka
na AT-kach
Jak będzie jakis wypad w błotko mam nadzieje ze mnie nie ominie i da mi ktoś znać.
Pozdrawiam ZETOR

Jestem posiadaczem SJ 413 trochę dźwigniętego do góry z MT-kami

i małego trooperka

Jak będzie jakis wypad w błotko mam nadzieje ze mnie nie ominie i da mi ktoś znać.
Pozdrawiam ZETOR
SJ 416 & Trooper 2.6 & PATROL GR LONG
Sierra XR4 2.9 V6 24v
GEKON OFF ROAD TEAM
Sierra XR4 2.9 V6 24v
GEKON OFF ROAD TEAM
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Witam serdecznie wszyskich !
Na imię mam Marcin, mam 26 lat. Szczęśliwym posiadacze Samurai-a 1.3 92 jestem od kilku dni. Na codzień jeźdzę Hondą CR-V 2003. Autko kupiłem głównie dla potrzeb weekendowych - wędkarstwo i może jak się zaraże offroad. Pozdrawiam
!
Oto moje cudo:

Aktualnie szukam dobrego mechanika i blacharza z okolic Torunia:)
Na imię mam Marcin, mam 26 lat. Szczęśliwym posiadacze Samurai-a 1.3 92 jestem od kilku dni. Na codzień jeźdzę Hondą CR-V 2003. Autko kupiłem głównie dla potrzeb weekendowych - wędkarstwo i może jak się zaraże offroad. Pozdrawiam

Oto moje cudo:

Aktualnie szukam dobrego mechanika i blacharza z okolic Torunia:)
- adamsmaster
-
- Kontaktowanie:
Re: TU WITAMY NOWYCH !!
Zarażaj się póki szybciej. Od momentu nabycia Suki Twoje życie nie będzie już takie samo.MARCIN_P pisze:Witam serdecznie wszyskich !
Na imię mam Marcin, mam 26 lat. Szczęśliwym posiadacze Samurai-a 1.3 92 jestem od kilku dni. Na codzień jeźdzę Hondą CR-V 2003. Autko kupiłem głównie dla potrzeb weekendowych - wędkarstwo i może jak się zarażę offroad. Pozdrawiam!
witam wszystkich
Witam wszystkich . Mam na imię Dominik , 31 lat , sezonowo pracuje w Norwegii. Hobby to fotografia , tematyka militarna no i od jakiegoś czasu 4x4 .Z racji tego ze dzis ostro pada , spróbowałem się zalogowac . Ciekawe czy mi to wyjdzie i czy uda się mój pierwszy wpis. Jak cos nie tak to prosze mówcie !Swoja Santane kupiłem 2 lata temu . Sądziłem ze to był najlepszy zakup w mim zyciu ;Moja wielka radosc z posiadania wymarzonej przez lata terenówki skończyła się w ta zime
gdy zaczęliśmy robic poprawki blacharskie i lakiernicze. I zong
Kolejna wtopa zyciowa! , mina jednym słowem . Rdza na rdzy pokryta ładniutkim lakierem i nie wspomnę ze ciągle cos w niej siada przez te dwa lata.(dwa miesiące ją doprowadzałem do obecnego stanu)To tyle moich doświadczeń z 4x4 :/ Wiec miejcie proszę wyrozumiałość jak będę co jakis czas zamęczał was swoimi pytaniami . pozdrawiam

I Norge ...
jestem tu nowy :)
Witam wszystkich szczęśliwych (i tych czasami mniej...) posiadaczy...
Ja nim jestem (oczywiście tym szczęśliwym) od 2 tygodni, nabywszy Vitarę 2.0 V6 Long, 1996 r. (bez uszlachetnień terenowych). Do Vitary wzdychałem od roku (kiedy to mnie kolega przeciągnął takową po lesie i polach), ale zakup był znienacka – pod tytułem TERAZ albo NIGDY – no i padło na teraz
. Będzie mnie wozić do pracy, w teren - las i pola, więc drążę na razie tematy co by jej tam ułatwić życie (opony i lekki lifcik
. Zmiany bez szaleństw niestety, bo po czarnym w teren czasami i 100 km trzeba śmignąć.
Pozdrawiam wszystkich
szczególnie tych z Olsztyna i okolic
no i oczywiście z Fromborsko-Braniewskich terenów
Lucjan
Ja nim jestem (oczywiście tym szczęśliwym) od 2 tygodni, nabywszy Vitarę 2.0 V6 Long, 1996 r. (bez uszlachetnień terenowych). Do Vitary wzdychałem od roku (kiedy to mnie kolega przeciągnął takową po lesie i polach), ale zakup był znienacka – pod tytułem TERAZ albo NIGDY – no i padło na teraz

Pozdrawiam wszystkich
szczególnie tych z Olsztyna i okolic
no i oczywiście z Fromborsko-Braniewskich terenów
Lucjan
-
- jestem tu nowy...
Nowy
Witam jestem posiadaczem Samuraja bez dachu , lift budy 5cm klepane resory , zderzak przód stal tył plastik ( do czasu ) hak. Oponki 235/75/16 Sahara. To mój początek w temacie błotka. Pozdrawiam i mam nadzieję poznać na tym forum fajnych ludzi z moich okolic i nie tylko . Pozdrawiam Michał Opacz k/ Warszawy. 05-816