1.Większość głosów mówiła o Warsiawie i okolicy

2.Może nie później niż maj 2007

Moderator: Albert_N
Masz Piotrze jakiś termin na myśli? W dużym pżybliżeniupiotr_z pisze:A moze kontunuacja poprzedniej idei zlotu w Radomiu. Bylo zajebisc..ie. Tylko mnie brzuch bolał. Trzeba sie z Piotrkami i Grzegorzem spotkac i propozycje rzucic
No tak, ale organizując taki zlot trza też wziąć pod uwagę takich ludziów jak np. ja, tzn. takich co są jeszcze na etapie ATeków.leszek pisze:no ale na legalny wyjazd to nasze nadleśnicwo się nigdy nie zgodzi no puki pewna osoba żyje bo jest na anty nawet rowerzystą![]()
to że w pewnych miejscach pewni ludzie mogą i po cichu nikt o tym nie mówi nie znaczy że da się zmotać full komercyjną impreze.
najlepiej podłączyć się ze zlotem suzuki pod inną impreze![]()
może by Rafała Biera zmataczył ma praktyke jak nikt w tym kraju w zlotach suzuki ale czy będzie mu się chciało jak teraz robi imprezy dla jeepniętych za grube szelesty.
UpsMithrandir pisze:Jak termin zagra to też postaram się dołączyć nawet jeśli Radom czy Wawa. Ciekawe czy mój bulwar da radę... bez liftu może być ciężko. Oglądałem zdjęcia z poprzedniego zlotu 05. Niektóre wyglądają niewinnie, a niektóre przerażająco (znalazłem takie z błotem). Jak było Panowie (ups.. i Panie, jeśli Żona_GRUZINA przeczyta) : hardcore, czy bulwarem na kolejny przyjechać można ? Do tego czasu będę miał BFG All-terrain...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości