GV 3d dla myśliwego
Moderator: Albert_N
GV 3d dla myśliwego
Witam Wszystkich,
Noszę się z zakupem Grand Vitary 3d w celu użytkowania myśliwskiego. Do obwodu mam 40km autostradą (tak, zdarzają się takie cuda!) a więc 80km w obie strony. W lesie warunki są różne: od pięknie utwardzonych dróg do bagienek z błotem przelewającym się przez dach i świeżo oranych pól.
Auto powinno być:
1. Dość wygodne i bezpieczne aby jechać po czarnym i białym. Dla jednej-dwóch osób.
2. Małe, żeby zawrócić na leśnej drodze i bez wielkich problemów wyciągnąć je z błota.
3. Dość dzielne, żeby przejechać przez bagienka i kałuże.
4. Po złożeniu/wymontowaniu tylnych siedzeń dość duże, żeby przewieźć tam jelenia (chodzi o zwierzę-nie mylić z jeleniami...)
5. Niedrogie w eksploatacji i ewentualnym niewielkim motaniu.
Będę miał na to około 30-40,000zł. Nie chcę auta starszego niż 5 lat.
Co sądzicie o takim pomyśle? Czego powinienem się wystrzegać?
Mariusz
PS. Na dalsze wypady i bardziej 'eleganckie' polowania mam LC 150.
Noszę się z zakupem Grand Vitary 3d w celu użytkowania myśliwskiego. Do obwodu mam 40km autostradą (tak, zdarzają się takie cuda!) a więc 80km w obie strony. W lesie warunki są różne: od pięknie utwardzonych dróg do bagienek z błotem przelewającym się przez dach i świeżo oranych pól.
Auto powinno być:
1. Dość wygodne i bezpieczne aby jechać po czarnym i białym. Dla jednej-dwóch osób.
2. Małe, żeby zawrócić na leśnej drodze i bez wielkich problemów wyciągnąć je z błota.
4. Po złożeniu/wymontowaniu tylnych siedzeń dość duże, żeby przewieźć tam jelenia (chodzi o zwierzę-nie mylić z jeleniami...)
Mariusz
Kiedyś L200, teraz LC150 a za chwilę może GV 3d.
-
-
Re: GV 3d dla myśliwego
człowieku, zastanów się co piszesz, nie każdy jest na tyle silny aby przyznać się tu, że jest myśliwymMariuszG pisze:Witam Wszystkich,
Auto powinno być:
Mariusz
jest tu kilka takich ciotek co zaraz wskoczą Ci na plecy i nawtykają od pijaków, debili, idiotów itd itd
nie będę pokazywał palcami bo się potem odgrażają ale ciotki wiedzą że to o nich

ale znam tutaj też przeciwników myśliwstwa bardzo kulturalnych i rozsądnych dla których mam ogromny szacunek...
bo każdy ma prawo do swojego zdania
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
nie podaję ręki myśliwemu ! 

Myśliwy by Ci nawet nogi nie podałbilly-P pisze:nie podaję ręki myśliwemu !
y61 2.8 seria + wd21 3.0 v6 3 Link Sas, 33" + e38 4.0 v8
I się zaczęło.
To ja jeszcze - po polu nie wolno jeździć, nawet świeżo zaoranym.
To ja jeszcze - po polu nie wolno jeździć, nawet świeżo zaoranym.

a po zaoranej drodze? mialem taki przypadek
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Dopóki widać 2 ślady można jechać. 

Aha czyli ja jechalem w szode a Marcin za mna juz mogl. 

Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Wtrącę się w tak rzeczową dyskusję:billy-P pisze:nie podaję ręki myśliwemu !
A dlaczego ?
Grunthor
- apede
-
- Kontaktowanie:
No coś w tym jestjradek pisze:Aha czyli ja jechalem w szode a Marcin za mna juz mogl.

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
Właśnie przez takie pizdy jak ten kmiotek ratujący sobie potencję flintą, myśliwi mają szacunek i poważanie
żal.pl

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
Oni tylko regulują populację likwidując najsłabsze sztuki. Czepiacie się.
co tam mamroczeszKabal pisze:Właśnie przez takie pizdy jak ten kmiotek ratujący sobie potencję flintą, myśliwi mają szacunek i poważanieżal.pl

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
za słabo wylizał szefowi tyłek co zaowocowało brakiem wycieczki w kolorowe miejsca
w związku z czym żale płyną szerokim potokiem
przy nadciśnieniu potencji nie poratuje się niczym i z tego kolejne żale że ktoś może se poratować flintą a inny już nie ma czym.
wpradzie nie wyobrażam sobie jakby technicznie miało wyglądać ratowanie potencji flintą ale to pewnie wiedzą ...
(jakoś to się nazywało ten odłam zboczenia, ale zapomniałem bo się tym brzydzę )
ja bynajmniej flintą zdobywam lepszy kawałek strawy a moi koledzy podobnie .
w związku z czym żale płyną szerokim potokiem
przy nadciśnieniu potencji nie poratuje się niczym i z tego kolejne żale że ktoś może se poratować flintą a inny już nie ma czym.
wpradzie nie wyobrażam sobie jakby technicznie miało wyglądać ratowanie potencji flintą ale to pewnie wiedzą ...

ja bynajmniej flintą zdobywam lepszy kawałek strawy a moi koledzy podobnie .
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
W sumie to masz szczęście, że większość ludzi nie znajduje przyjemności w zabijaniu pięknych, dzikich zwierząt godząc się na te obrzydliwe schabowe z hodowlanych świń. Jakby tak więcej narodu zakosztowało w lepszej strawie to szybko zabrakłoby zwierzyny. 

nigdzie na świecie jeszcze nie zabrakłokozioU pisze:W sumie to masz szczęście, że większość ludzi nie znajduje przyjemności w zabijaniu pięknych, dzikich zwierząt godząc się na te obrzydliwe schabowe z hodowlanych świń. Jakby tak więcej narodu zakosztowało w lepszej strawie to szybko zabrakłoby zwierzyny.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
A żubry i mnóstwo innych gatunków same wyginęły. Żubry jednak miały farta.
Chociaż gdyby nie zakaz polowań dla ludności to nie oglądaliśmy już dzisiaj żubrów nawet w zoo.
Chociaż gdyby nie zakaz polowań dla ludności to nie oglądaliśmy już dzisiaj żubrów nawet w zoo.
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2015 11:12 pm przez kozioU, łącznie zmieniany 1 raz.
a kiedykozioU pisze:A żubry i mnóstwo innych gatunków same wyginęły. Żubry jednak miały farta.

Cóż. Piszcie dalej jak to ładnie być łowczym i czym to się objawia. Ja spierdalam w kolorowe miejsca
Osobiste przytyki pizdeczki traktuję jak komplement. Chujowo żyć czyimś życiem. Współczuję biednej małżonce. Biedny mały człowieczek.

Osobiste przytyki pizdeczki traktuję jak komplement. Chujowo żyć czyimś życiem. Współczuję biednej małżonce. Biedny mały człowieczek.
tel. 504126172
tel. 504126172
Ostatniego żyjącego na wolności żubra zabił mieszkaniec Masiewa w chyba 19 wieku. Dzisiejsze są potomkami bodajże 14 sztuk z prywatnych hodowli i ogrodów zoologicznych. Miały farta. Wiele gatunków nie miało.
Ostatnio zmieniony śr sie 12, 2015 11:18 pm przez kozioU, łącznie zmieniany 1 raz.
np. jakiekozioU pisze: mnóstwo innych gatunków same wyginęły.

Dyskusja bezcelowa. Jakbyś rozumiał to byś nie polował. 

ale co z mędamikozioU pisze:Dyskusja bezcelowa. Jakbyś rozumiał to byś nie polował.

a o swojej nie pomyślałeśKabal pisze: Współczuję biednej małżonce. Biedny mały człowieczek.

Moja wie, że 600 zł za pozew załatwia temat jak jej się znudzi sex z nadciśnieniem(klucz13 pisze:a o swojej nie pomyślałeśKabal pisze: Współczuję biednej małżonce. Biedny mały człowieczek.![]()

Zasadniczo koniec zniżania się do piziomu małego, śmierdzącego, niedomytego kmiotka z szuflady i reagowania na jego zaczepki. Przypomniałem sobie o ignorowanych

tel. 504126172
tel. 504126172