Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI
Witam,
przedstawię się: Adam Kowalski.
Chcę kupić:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3273172
, ale auto jest w Gnieźnie. Czy ktoś już go widział, albo może podjechać?
Co sądzicie o cenie?
przedstawię się: Adam Kowalski.
Chcę kupić:
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3273172
, ale auto jest w Gnieźnie. Czy ktoś już go widział, albo może podjechać?
Co sądzicie o cenie?
Ostatnio zmieniony czw sie 30, 2007 12:20 pm przez kowalski.ibm, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- jestem tu nowy...
Raczej dopadnie mnie dno w portfelu modernizacyjnym niz depresja.slaw211 pisze:depresja cie dopadłamdeja pisze:A ja już tydzień bez Koziołka - za to będzie miał:
1. Wydłużone drążki panharda,
2. dłuższe spręzyny z tyłu,
3. założony reduktor z sj410
4. Wydłużone wały
5. Punkty pod hajlifta
Wszelkie wyskakujące przy okazji kwiotki (a wychodzi ich co nieco - bo to nie pasuje, tamto sie ukręciło a to rozwulkanizowało) znoszę dzielnie i ze spokojem człowieka doświadczonego życiowo, który jak coś zacznie motac to wychodzi 2 x dłużej i 2 x drożej.....i z problemami.
Po prostu inaczej być nie może

kiedyś VITA 2.0V6, Samuraj Coil - teraz Hyundai Terracan 2.9 32 MT, 31AT
nie mieszajcie tematow . . . .
jest cos takiego za 23 tysiaki, chce to polecic znajomej, korozji w sumie niewiele, rama zdrowa, w paru miejscach tylko przyrudziale ale wyczyscic,zamalowac,zalac samowedrujacym i by bylo, ciekawi mnie tylko spalanie tego dizlowskiego ustrojstwa i jego awaryjnosc, czy nie wyjdzi elepiej 2.0 benzyna zagazowana w uzytkowaniu ?, no i jak te silniki, bo koszty paskow w v6 znamy z opowiesci Marcina . .. ; ]
jest cos takiego za 23 tysiaki, chce to polecic znajomej, korozji w sumie niewiele, rama zdrowa, w paru miejscach tylko przyrudziale ale wyczyscic,zamalowac,zalac samowedrujacym i by bylo, ciekawi mnie tylko spalanie tego dizlowskiego ustrojstwa i jego awaryjnosc, czy nie wyjdzi elepiej 2.0 benzyna zagazowana w uzytkowaniu ?, no i jak te silniki, bo koszty paskow w v6 znamy z opowiesci Marcina . .. ; ]
Vitara cabrio 2.0 16V '98 235/70/16MT LPG
Vitara long 2.0 V6 '97 225/75/16AT LPG
Vitara long 2.0 V6 '97 225/75/16AT LPG
Prawde mówiąc to gdybym miał jeszcze raz brać longa to bym teraz próbował tego diesla kupić tylko od razu bym go podkrecił na turbinie. Żeby choć 100 koni z tego wyciągnąć. Cena gazu idzie w góre, bagażnik wielki nie jest, check engine drażni zawsze, ....vaiker pisze:nie mieszajcie tematow . . . .
Jasne - ul.Nawojowska 118, Nowy Sącz 33-300 (jest tam Optimus S.A,, Urząd Pracy i Nowitus S.A. - dość łatwo dojechać )=- jestem w pracy od 9 do 17.30. Dajesz strzała na moją komórke - wychodze z firmy i oglądamy wózek. Nie ma problema, zapraszamTomaszRT pisze:@mdeja czy można gdzieś obejrzeć to Twoje cudo?
Bo w środę najprawdopodobniej będę w NS.