Wszystkim którzy narzekają na słabe światła samuraja (bańki w serii) polecam prostą i co mogę potwierdzić bardzo skuteczną metodę na poprawę sytuacji. Trzeba zamienić lampy na takie w które da się wsadzić żarówkę H4. Lampy są do kupienia na znanym serwisie aukcyjnym w cenie ~65zł/komplet, a żarówki wedle fantazji, ja wsadziłem philips +50% bo takie akurat miałem. Do wykonania przeróbki potrzebny nam będzie wkrętak krzyżakowy (tylko!) i pół godziny czasu

króciutki tutorial:
1. odkręcamy grill (5 śrubek)
2. naciskając równomiernie na całą lampę przekręcamy nią, tak by zwolnić ją z zaczepów, wyjmujemy całość i odpinamy kostkę od żarówki
3. ze starej lampy musimy pozyskać ramkę montażową - żaden problem tylko trzy śrubki
4. zakładamy ramkę na nową lampę i postępujemy odwrotnie niż przy demontażu

5. ustawiamy światła (!) - można samemu jak się komuś chce, lub dowolna stacja diagnostyczna w zależności od fantazji 0-10zł
BTW jako, że traktuje samuraja jako autko 2 osobowe, ustawiłem światła tak aby neutralną pozycją była wysokość "2", co pozwoli mi opuścić światła do "4" gdy przybędzie gratów na pace lub podnieść do "0" gdy zajdzie taka potrzeba po wjechaniu w teren. Mała rzecz a cieszy, bo nie mam jeszcze świateł dalekosiężnych (myślę nad optymalnym zderzakiem na przód dla siebie)