Jak odróżnić wizualnie reduktor z 410 od 413
Moderator: Albert_N
Jak odróżnić wizualnie reduktor z 410 od 413
Witam jak w temacie jak odróżnić wizualnie reduktor z 410 od 413
czy w 410 zawsze był hamulec ręczny przy reduktorze ?
jakieś widoczne różnice w obudowie
czy w 410 zawsze był hamulec ręczny przy reduktorze ?
jakieś widoczne różnice w obudowie
Jankes GR krótki zaw trail master opony 35 cali MT tel 501 140 885 alarmgaraz@vp.pl
byłyMALO pisze:Witam. Czy przy reduktorze z 413 też były dostawki do hamulca ręcznego
mogą byc takie same na 8 albo inne na 10flansze na wały też mają takie same?
jak kiedys miałem dwie obudowy to była na nich mała roznica - inaczej "odlana" obudowa korka zlewowego. w 410 była taka płaska a w 413 była hmm - taka studniawizualnie idealne (410 delux i 413) ...pozostaje tylko liczenie przelożeń

musiał bym fotke pokazac...
-
W tym który kupiłem flanszę miały miejszy rozstaw śrób o 5mm po przekątnej może to jakiś znak ?
Jankes GR krótki zaw trail master opony 35 cali MT tel 501 140 885 alarmgaraz@vp.pl
jutro pojade w teren popróbować powinna być różnica mocno odczuwalna ?
-
- jestem tu nowy...
mysle ze to wlasnie ta roznica - pozatym wymieniales opony na wieksze czy tylko reduktor
ja wymienilem reduktor i opony na wieksze ( mysle ze za duze ) i teraz w sumie nie widze roznicy ( to znaczy ze jest hehe ) ale fakt jest taki ze kola mi nie zabuksowalyu dzis na górce (bardzo GORCE) - no tak zapomnialem mam blokade i przeglo przypalilem - bez blokady po prostu jedno kolo by sie zakrecilo i juz .... sorki ZBOCZYLEM z temata ale osbiscie po wymianie stwierdzam ze chyba juz lepiej wsadzic calmini 1:4 i to bedzie roznica
! zwlaszcza w kosztach - co najmniej dwa razy
ale minus bo mozna se poukrecac i nawet nie poczuć podejrzewam 
ja wymienilem reduktor i opony na wieksze ( mysle ze za duze ) i teraz w sumie nie widze roznicy ( to znaczy ze jest hehe ) ale fakt jest taki ze kola mi nie zabuksowalyu dzis na górce (bardzo GORCE) - no tak zapomnialem mam blokade i przeglo przypalilem - bez blokady po prostu jedno kolo by sie zakrecilo i juz .... sorki ZBOCZYLEM z temata ale osbiscie po wymianie stwierdzam ze chyba juz lepiej wsadzic calmini 1:4 i to bedzie roznica