Od czego zbiornik paliwa do vitary?
Moderator: Albert_N
Od czego zbiornik paliwa do vitary?
Witam czy będzie pasował zbiornik paliwa od swift? A jeśli cały nie będzie pasował to czy będzie pasowała ta rura do wlewu paliwa? Bo u mnie to jakiś poprzedni właściciel załorzył zwykły wąż gumowy i śmierdzi podczas jazdy a dotego pewnie sypie się tam piach i inne:) Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Re: Od czego zbiornik paliwa do vitary?
a dlaczego nie uzyjesz od vitary ? smiem watpic, czy od swita zbiornik bedzie pasowal ...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Bo niemam od vitary. Ja mam zbiornik z pompką na wierzchu. A od swifta moge miec za grosze. A może chociaż sama rura wlewu będzie pasowała?
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Panowie, czy do Samuraia będzie pasował zbiornik od Fiata 126p ? Uprzedzając Wasze pytania, dlaczego nie użyję takiego od Samuraia -> bo nie mam od samuraia.. a od 126p mogę mieć za grosze..
Kolego próbujesz druciarstwo drutem naprawić...
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
ja bym sama rure kupil na allegro, od vitary.. nie widze dlaczego od swifta mialoby podjesc do vitary, inna buda, gdzie indziej wlew, nie ma ramy...
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
do samej vitary sa chyba 2 czy nawet3 rodzaje zbiorników i jeden niepasuje do drugiej wiec z e swifta chyba tez nie
Moje pytanie nie było w takim sensie jak piszesz ale to twoja sprawa. W takim razie dlaczego zakładasz do samuraia inne resory skoro możesz oryginał lub opony o 5 rozmiarów za duże? Tak można dywagowac długo.TomaszRT pisze:Panowie, czy do Samuraia będzie pasował zbiornik od Fiata 126p ? Uprzedzając Wasze pytania, dlaczego nie użyję takiego od Samuraia -> bo nie mam od samuraia.. a od 126p mogę mieć za grosze..
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Nie zakładam do samuraia resorów bo mam sprężyny..verbea pisze:W takim razie dlaczego zakładasz do samuraia inne resory skoro możesz oryginał lub opony o 5 rozmiarów za duże? Tak można dywagowac długo.

Ale odpowiadając na Twe pytanie.. zakłada się w/w elementy w celu poprawy własności jezdnych w terenie.. zdrutowany zbiornik ze swifta nijak tychże własności nie polepszy..
'częściej patrzę się na wschód, chyba tam patrzę od zawsze...'
Aha kompletna rura (wraz z wlewem) pasuje od Daewoo Espero:)
Frontera sport 2.8 tdi
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900
Volvo XC 90 2.4 D5
Chrysler Pacifica 3,5
Yamaha Maxim 900