Moje Suzuki
Moderator: Albert_N
Moje Suzuki
Witam wszystkich forumowiczów.Kupiłem swojego Samuraia w 2006 roku prosto z Niemiec.Był w fatalnym stanie blacharskim jak to jest często w wypadku tego modelu.Zaletą było to,że był bardzo tani i miał bardzo mały przebieg.Zdjąłem budę z ramy i samodzielnie ją odbudowałem.Dokupiłem komplet szerokich błotników i progów,które zamaskowały kowalsko wyspawane blachy.Potem lakier,dokupienie hard topu,nowa tapicerka.Jeżdżę i jestem zadowolony.Nie używam go do jazdy w rajdach,ale mieszkam w miejscu gdzie auto terenowe bardzo się przydaje.Szczególnie podczas tegorocznej zimy.
- MotoManiek
-
Re: Moje Suzuki
Cieszymy się Twoim szczęściem 

W terenie, im gorzej... tym lepiej
Tel. alarmowy 602 492 450
Tel. alarmowy 602 492 450
pisze sie w jednym z watkow z taka ikonka 

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
jakbym czytał historię mojego Samiego - ale takich pewnie jest więcejpawela64 pisze:Witam wszystkich forumowiczów.Kupiłem swojego Samuraia w 2006 roku prosto z Niemiec.Był w fatalnym stanie blacharskim jak to jest często w wypadku tego modelu.Zaletą było to,że był bardzo tani i miał bardzo mały przebieg.Zdjąłem budę z ramy i samodzielnie ją odbudowałem.Dokupiłem komplet szerokich błotników i progów,które zamaskowały kowalsko wyspawane blachy.Potem lakier,dokupienie hard topu,nowa tapicerka.Jeżdżę i jestem zadowolony.Nie używam go do jazdy w rajdach,ale mieszkam w miejscu gdzie auto terenowe bardzo się przydaje.Szczególnie podczas tegorocznej zimy.

Witam, Witam

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15