|bst| pisze:Taka przypowiesc: znajomy potrzebowal dorobic kola zebate custom do reduktora, naszukal sie sie zakladu ktory mogl takie dorobic, utwardzic - bo to byl wymog. Zaplacil, zamontowal.
Klekły przy pierwszej jezdzie w terenie..
Jezeli sprzedawca da gwarancje np rok. to bym bral. W innym przypadku moze to byc mina.
Hej;)
wiesz sam szukałem takiej blokady dla siebie z rok przez forum...i efekt taki że musiałem sam objechać całą okolice w poszukiwaniu zakładu ktory to wykona i powie że bedzie działać bo ma w podobnych sprawach doswiadczenie i zrobi to w rozsadnej cenie...bo ciekawe propozycje cenowe w tej podrozy juz slyszalem;)Wystawiłem tą aukcje tylko i wyłacznie dlatego ze wiem że jest mnostwo takich osob jak ja szukajacych podobnego rozwiazania...nie spodziewałem sie ze az tylu

Piszesz o gwarancji i inni tez sie o nia pytaja...a ja odpowiadam prosto: jak moge dawac na to gwarancje po tym co widze na rajdach...nie ublizajac nikomu duza wiekszosc osob na pokonanie przeszkod ma jedna metode czyli pedał w podloge i lecimy albo strzelanie ze sprzegła...ktos ktowie jak to jest zbudowane i jak działa wiec ze takie działanie ma krotkie nogi...
Powiem jeszcze tak jak mam to załozone w samim silnik 1,6 16V Vitara,reduktor Sj410 i rolniki 31x10,5x15 ktore jak przyszly kurierem to przerazily mnie swa waga...i wszystko w porzadku.
Pozdrawiam pozytywnie zakreconych;]