oświetlenie tył
Moderator: Albert_N
oświetlenie tył
czeszko macie jakieś pomysly na oswietlenie tylu w Samuraiu??wywalilem zdezak z tylu i zamienilem innym ktory nie posiada lamp.kupilem lampki od jakiejs przyczepki (kierunek .stop i mijania razem,jeszcze zostaje wsteczne światlo i przeciwmielny)
ale nie bardzo mam pomysl gdzie je ulokować,kabrio i na tylniej klapie mam kolo wiec miejsca w piz,......najlepiej zapodajcie jakies zdiecia, dzięki wielkie za pomoc .pozdro
ale nie bardzo mam pomysl gdzie je ulokować,kabrio i na tylniej klapie mam kolo wiec miejsca w piz,......najlepiej zapodajcie jakies zdiecia, dzięki wielkie za pomoc .pozdro
jeep zj 4,0
Re: oświetlenie tył
Jak napisałeś, że masz inny zderzak bez lamp to przymocuj je do zderzaka
A ja też mam od 'psysepki' o tak:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
4x4 Tczew
Brakuje Ci przeciwmglowego i wstecznego, a przynajmniej ich nie dostrzegamŁeLeK pisze:Jak napisałeś, że masz inny zderzak bez lamp to przymocuj je do zderzakaA ja też mam od 'psysepki'

Miejsce na Twoją reklamę.
mam bardzo podobny do twojego ale nie chce w nim wycinać otworów na lampy bo go osłabie
jeep zj 4,0
No to kiepski masz ten zderzak, jak zamontujesz lampy na zderzaku to szybko je stracisz można tez na klapie zamontować lampy, lub nawet je w tylna klapę wpuścić aby nie wystawały. Wtedy zderzak nie ucierpi jedynie wrażenia estetyczne mogą ucierpieć.Kris2010 pisze:mam bardzo podobny do twojego ale nie chce w nim wycinać otworów na lampy bo go osłabie
Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
szympro pisze:Brakuje Ci przeciwmglowego i wstecznego, a przynajmniej ich nie dostrzegamŁeLeK pisze:Jak napisałeś, że masz inny zderzak bez lamp to przymocuj je do zderzakaA ja też mam od 'psysepki'
No ze wstecznym to jeszcze sobie nie poradziłem, ale pójdą w klape dwa, natomiast nie potrzebuje przeciwmgłowego, bo mam auto z 84roku

4x4 Tczew
Kolego, pokażesz swoje Zooki z przodu ? ? Bo chce wyciąć tak błotnik jak widzę, że Ty masz, tylko nie mam koncepcji, zeby się za to zabrać

4x4 Tczew
jutro porobię foty przodu i tego jak to tam jest powycinane.
Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Ciesze się bardzoslavok pisze:jutro porobię foty przodu i tego jak to tam jest powycinane.

4x4 Tczew
Klocic sie nie mam zamiaru, bo ustawe czytalem nie raz i nie dwa razy, bo sam mialem watpliwosci odnosnie oswietleniaŁeLeK pisze:szympro pisze:Brakuje Ci przeciwmglowego i wstecznego, a przynajmniej ich nie dostrzegamŁeLeK pisze:Jak napisałeś, że masz inny zderzak bez lamp to przymocuj je do zderzakaA ja też mam od 'psysepki'
No ze wstecznym to jeszcze sobie nie poradziłem, ale pójdą w klape dwa, natomiast nie potrzebuje przeciwmgłowego, bo mam auto z 84rokuA jak nie wszystkim wiadomo, dopiero samochody wyprodukowane od 1.01.1986r. muszą być zaopatrzone w tylne światło przeciwmgłowe. I nie kłócić mnie się tu ze mną o to, bo 2 lata na stacji diagnostycznej pracowałem i swoje wiem

Miejsce na Twoją reklamę.