problem jest niestety taki, ze jak gdzies zawisne dupa to wtedy lampa od wstecznego ulega szybkiej destrukcji. Macie jakies patenty lub pomysly gdzie mozna ja przeniesc, zeby dzialala dlugo i solidnie?

Moderator: Albert_N
no to slaby patentTomaszRT pisze:koledze Jarkowi, na Wilczych Echach, ten patent to dosłownie odpadł..w czasie jazdy.. dobrze, że nikogo nie trafił..
o! to jest jakis pomysldaro 16v pisze:Środek w gornej czesci tylnej klapy.Tablice przy okazji przenies na klape pomiedzy lampy tylne i zaraz bedzie lepiej.Jak Ci sie chce bardziej rzezbic to mozesz wpuscic do klapy,zaoszczedzisz 10 zeta przy kazdorazowym oparciu sie o drzewko
lukassos pisze:Mój patent jest taki http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bf2 ... 80d65.html Światła wsteczne firmy Wesem, prawe podpięte pod oryginalną wiązkę, a lewe na oddzielnym włączniku. Jedno w zupełności wystarczy. Klapa jak widać is death,następna w trakcie malowania. Zderzak ceownik 4mm z mocowaniami z blachy 8mm. Targałem już Ducato zanurzone w błocie, wyrywałem korzenie drzewa, nawet dostałem strzał w tył od busa, u mnie nic a tamten się wykrwawił.
raz jeszcze potwierdzenie nieśmiertelnej zasady, że albo robić dobrze, albo w ogóle. Zemściło się partactwo, wkurwiony byłem tylko i wyłącznie na siebie, a wdzięczny Porębowi, że chyba ten jeden raz w ciągu trzech dni odjechał od mojego zderzaka na odległość większą niż standardowe 2 metry...Wyczuł coś skubany...TomaszRT pisze:koledze Jarkowi, na Wilczych Echach, ten patent to dosłownie odpadł..w czasie jazdy.. dobrze, że nikogo nie trafił..
czarny bielsko pisze:@pavelk taki pomysl tez mam, tylko nie wiem jeszcze co by tam mozna bylo wrzucic.
Kostuch jakbys mogl zrobic i wrzucic fotki to bede wdzieczny, bo brzmi ciekawie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość