snorkel
Moderator: Albert_N
Re: snorkel
Można zrobić np z rury, pół litra sylikonu, kilku tertytek i wyobraźni...

Zielony Autobus 2,7TDi
Trytyki, tertytki... Plastikowe opaski do kablicarat pisze:wszystko ok
ale co to znaczy "tertytek"

Zielony Autobus 2,7TDi
@carat - możesz zrobić z tzw. kibelrurki - będzie może nawet szczelny jak się postarasz i pewnie bedzie działał, ale to zawsze będzie kibelrurka a sympatyczny sami będzie wyglądał jak ustrugany sracz.
To jest moje prywatne zdanie.
Możesz tez pozbierać troche kasy na imieniny. urodziny, porąbać drzewa babci lub znajomym lub gdzieś zaoszczędzić albo zarobić i postarac się o coś co wygląda trochę bardziej rozsądnie . Popatrz na allegro czasem bywaja w rozsadnej cenie.
Sorry - pewno się naraziłem niektórym kolegom.

Możesz tez pozbierać troche kasy na imieniny. urodziny, porąbać drzewa babci lub znajomym lub gdzieś zaoszczędzić albo zarobić i postarac się o coś co wygląda trochę bardziej rozsądnie . Popatrz na allegro czasem bywaja w rozsadnej cenie.

Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
no cos w tym jest, ale często te z kibel rurki są mniej widoczne jak te wielkie kominy badziewia z alledrogo, a co za tym idzie estetyczniejszeokino pisze:@carat - możesz zrobić z tzw. kibelrurki - będzie może nawet szczelny jak się postarasz i pewnie bedzie działał, ale to zawsze będzie kibelrurka a sympatyczny sami będzie wyglądał jak ustrugany sracz.To jest moje prywatne zdanie.
http://picasaweb.google.com/11098552008 ... 0821631666
koledzy mam jeszcze jedna sprawe co mozna zrobic zeby suzi wyzej podniesc na zawieszeniu
Edi
zastanawiam sie czy wystarczy przelozyc resory na most czy moze sa jakies inne rozwiazania o ktorych nie mam bladego pojecia
Edi
zastanów sie po co Ci to ?
jak już chcesz: to do 2" możesz podnieść przez zmiane wieszaków na odpowiednio dłuższe i wtedy nie musisz przerabiać nic innego.

jak już chcesz: to do 2" możesz podnieść przez zmiane wieszaków na odpowiednio dłuższe i wtedy nie musisz przerabiać nic innego.
Samurai 89 1.3 nie motany Sahara 205/70/15
- ostrokolowo
Amorki dłuższe jeszcze do tego chybaokino pisze:zastanów sie po co Ci to ?![]()
Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik
Boggery oczywiścieslavok pisze:spoa+dłuższe wieszaki+lift budy+35cali

Zielony Autobus 2,7TDi
wiesz myślałem o simexach, jak boogery to nie ma coś się paprać w jakies 35 cali, trza pojechać po całości i wrzucić 38/15'' albo jeszcze lepiej 44 !Browning pisze:Boggery oczywiścieslavok pisze:spoa+dłuższe wieszaki+lift budy+35cali![]()

http://bbs.zuwharrie.com/content?P=c953 ... ic=48002.0

Suzuki Samurai - samurai.org.pl

4x4 Tczew
Witam
tu masz troche filmików podniesionych samuraiów ze stanów
http://www.youtube.com/user/stephbevans ... Mg4DcZ2I_w
moj znajomy z st'cloud robi takie wynalazki
pozdro
tu masz troche filmików podniesionych samuraiów ze stanów
http://www.youtube.com/user/stephbevans ... Mg4DcZ2I_w