spis różniastych sposobów na podniesienie GV ze zdjęciami opisami itp ...
http://www.vitaraclub.gr/viewtopic.php?t=890
Moderator: Albert_N
suzus1995 pisze:GV2 nie ma ramy, napęd jest przekazywany magią i ma cztery niezależnie zawieszone koła.
Znaczy po jednym rajdzie jest czterośladem![]()
Alee...
Dzisiaj na Długiej przemknęła mi wyliftowana GV II na MTkach
Bulwar
Ile te wystające opony mogą się ruszyć bez urwania błotnika - w nadkole się nie schowają - bulwar, ale nieźle wygląda.suzus1995 pisze:Bulwar
Moja GV1 to już niezła rzeźba, żeby z SUVa zrobić coś, co jedzie w terenie...cordoba_2004 pisze:a tak się śmiali znawcy że to sie nie da
to sie nie nadaje
to nie będzie
Po kozackim zdjęciu akurat niewiele da się wnioskować jak to jeździ i w jakim jest stanie po jeździecordoba_2004 pisze:a tak się śmiali znawcy że to sie nie da
to sie nie nadaje
to nie będzie
A po co dłuższy? Jak zaleje niżej położoną elektronikę, to i tak nie pojedzie.gruszek pisze:Snorkel jaki krótki
Idąc tym tropem to snorkel wogóle nie jest potrzebny =]Kostuch pisze:
A po co dłuższy? Jak zaleje niżej położoną elektronikę, to i tak nie pojedzie.gruszek pisze:Snorkel jaki krótki
U mnie kończy się na podszybiu i nie widzę potrzeby ciągnięcia go na dach, bo komputer jest w schowku. Ten poziom (i zdrowy rozsądek) determinują mi max brodzenia.gruszek pisze:Idąc tym tropem to snorkel wogóle nie jest potrzebny =]Kostuch pisze:
koparkę na przeprawówkę można przerobićslavok pisze:sztuka dla sztuki, jeszcze jako wyprawówka to może ujdzie... ale robić z tego przeprawówkę
A po co dłuższy? Jak zaleje niżej położoną elektronikę, to i tak nie pojedzie.[/quote]gruszek pisze:Snorkel jaki krótki
na wachaczach troche inaczej wygląda to niż przy sztywnym moście i nić się ni musi chowaćalfik pisze:Ile te wystające opony mogą się ruszyć bez urwania błotnika - w nadkole się nie schowają - bulwar, ale nieźle wygląda.suzus1995 pisze:Bulwar
A nie masz glosno w kabinie? Bo gdzies slyszalem opinie ze jak powietrze jest do rury zasysane to potrafi dosc duzo halasu narobic.slavok pisze: snork chyba po to jest wysoko by w razie rozbryzgu przy szybszym wjechaniu w wodę nie pociągnęło jej do filtra, nie koniecznie trza wjeżdżać po dach by pociągnęło, też nie mam po dach tylko w do kabiny wyprowadzoną rurkę.
mam, na codzień mam tą rurę wytarganą i dziurę w grodzi zapchaną bo się nie daszympro pisze:A nie masz glosno w kabinie? Bo gdzies slyszalem opinie ze jak powietrze jest do rury zasysane to potrafi dosc duzo halasu narobic.slavok pisze: snork chyba po to jest wysoko by w razie rozbryzgu przy szybszym wjechaniu w wodę nie pociągnęło jej do filtra, nie koniecznie trza wjeżdżać po dach by pociągnęło, też nie mam po dach tylko w do kabiny wyprowadzoną rurkę.
Nie zeby auto samo w sobie bylo ciche jak elektryczne, ale tak sie glosno zastanawiam
Ano latają.suzus1995 pisze:Moja GV1 to już niezła rzeźba, żeby z SUVa zrobić coś, co jedzie w terenie...cordoba_2004 pisze:a tak się śmiali znawcy że to sie nie da
to sie nie nadaje
to nie będzie
Jeszcze sporo czasu minie, chociaż już Jimniaki i GV1 latają po terenie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość