Chłopaki pomóżcie, mam do kupienia i w sumie jestem bardzo za zakupem Viarki spot Warszawy.
Jestem ze śląska więc mam trochę daleko żeby pojechać i zobaczyć, stan na zdjęciach idealny, aż za piękne by było prawdziwe.
Mógłby ktoś podjechać ? Odwdzięczę się, jakimś Wisky albo czymś podobnym, oczywiście pokryje również koszt paliwa.
Link do samochodu:
http://allegro.pl/otomoto-suzuki-vitara ... 93634.html , może ktoś już ją oglądał.
Dzięki za każdą pomoc.
Potrzebna pomoc kogoś z okolic Warszawy
Moderator: Albert_N
- chemik2000
-
Re: Potrzebna pomoc kogoś z okolic Warszawy
zaraz cie zlinczuja ze dublujesz tematy.........
to juz 3 temat 

ja pitole
na koncu sie okaze ze kolega dopiero sie rozglada za autem albo zbiera kase ..
zasada prosta-chce kupic mam kase jestem zainteresowany,siadam w auto ,za 3 czy 4 godzinki jestes na miejscu ogladasz -pasuje bierzesz -nie spadasz do domu i tyle.W czym problem? jesli tutaj oferujesz "łiskacze" i kase wiec mniemam ze sie nie skompisz na bene,a czas raz na kilka lat na zakup auta tez sie znajdzie.Ogolnie sie juz wk..jak czytam te ciagle miałczenie..kupujesz za najnizsze ceny rynkowe a oczekujesz nie wiadomo czego.Kup taka za 20 sa wieksze szanse ze bedzie mniej zgnita.Sorry ale ile mozna dupsko truc?

zasada prosta-chce kupic mam kase jestem zainteresowany,siadam w auto ,za 3 czy 4 godzinki jestes na miejscu ogladasz -pasuje bierzesz -nie spadasz do domu i tyle.W czym problem? jesli tutaj oferujesz "łiskacze" i kase wiec mniemam ze sie nie skompisz na bene,a czas raz na kilka lat na zakup auta tez sie znajdzie.Ogolnie sie juz wk..jak czytam te ciagle miałczenie..kupujesz za najnizsze ceny rynkowe a oczekujesz nie wiadomo czego.Kup taka za 20 sa wieksze szanse ze bedzie mniej zgnita.Sorry ale ile mozna dupsko truc?
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności