Grand Vitara I ogloszenie handlarz warto?
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Grand Vitara I ogloszenie handlarz warto?
Witam,
Szukam Grand Vitary I najlepiej 5 drzwiowej, koniecznie z silnikiem 2.0 benzine. Natrafilem na takie oto ogloszenie:
http://otomoto.pl/suzuki-grand-vitara-4 ... 13371.html
Handlarz oczywiscie twierdzi, ze auto zyla i wogole okazja;].
Twierdzi tez, ze po nr VIN podanym w w.w. ogloszeniu, mozna sprawdzic auta faktyczny przebieg na dunskiej stronie bilviden.dk.
W polsce, zeby sprawdzic fucktyczny przebieg, auto musi byc do konca serwisowane w ASO i trzeba udac sie do tego serwisu z wlascicielem auta, zeby cokolwiek powiedzieli. A jak jest w Danii? Tak samo, jak w szwecj (internetowa baza samochodow)?
Szukam Grand Vitary I najlepiej 5 drzwiowej, koniecznie z silnikiem 2.0 benzine. Natrafilem na takie oto ogloszenie:
http://otomoto.pl/suzuki-grand-vitara-4 ... 13371.html
Handlarz oczywiscie twierdzi, ze auto zyla i wogole okazja;].
Twierdzi tez, ze po nr VIN podanym w w.w. ogloszeniu, mozna sprawdzic auta faktyczny przebieg na dunskiej stronie bilviden.dk.
W polsce, zeby sprawdzic fucktyczny przebieg, auto musi byc do konca serwisowane w ASO i trzeba udac sie do tego serwisu z wlascicielem auta, zeby cokolwiek powiedzieli. A jak jest w Danii? Tak samo, jak w szwecj (internetowa baza samochodow)?
Umiesz liczyc, licz na siebie, twoje szczescie innych jebie.
- PIOTRek NIVA
-
Re: Grand Vitara I ogloszenie handlarz warto?
przede wszystkim kolego po raz kolejny dublujesz wątki (już ktoś Ci na to zwrócił uwagę) tu jest miejsce na ogłoszenia: http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=7&t=84104&start=1025
A jeżeli handlarz zna się na autach tak jak opisane jest ww auto to uważałbym przy dalszej współpracy z nim. A ocena auta na podstawie ogłoszenia jest tak samo trafna jak wróżenie z fusów.
POZDRO
A jeżeli handlarz zna się na autach tak jak opisane jest ww auto to uważałbym przy dalszej współpracy z nim. A ocena auta na podstawie ogłoszenia jest tak samo trafna jak wróżenie z fusów.
POZDRO
Niva 1,6 '82
GV 1600 '03
MB W210 '01
to już historia
C4 Picasso '07
jeździ
Transit '02
dla chleba
GV 1600 '03
MB W210 '01
to już historia
C4 Picasso '07
jeździ
Transit '02
dla chleba
super sie zna , nawed wykonał juz opłaty za auto i moze nim teraz jezdzic na przedniej osi

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nie kumam ironi, zielony jestem w temacie;].
poprostu odnieś się do swojego podpisu i nie zawracaj dupy...
masz żonę-dziewczynę .....Francio pisze:Nie kumam ironi, zielony jestem w temacie;].

z nią też śpisz przez internet

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Do tego forum dolaczylem kilka dni temu, wiec nie uwazam, zebym byl netoholikiem, no moze od tygodnia;].
Na samym necie rzadko siedze, dopiero od ok 2 tygodni zaczalem wertowac, fuckt, chyba troszke za duzo;).
Po prostu napalilem sie na tematyke off-roadu i szukam auta.
A zona mi wlasnie zawadza, od tygodnia twierdzi, ze wszystkie wolne chwile poswiecam na szukanie GV, dziwna jakas, niewiem:].
Ok, przestaje meczyc nowymi watkami i sprobuje ograniczyc swoje posty na pozostalych, juz zalozonych tematach.
Zaczne meczyc na innych forum[:.
Na samym necie rzadko siedze, dopiero od ok 2 tygodni zaczalem wertowac, fuckt, chyba troszke za duzo;).
Po prostu napalilem sie na tematyke off-roadu i szukam auta.
A zona mi wlasnie zawadza, od tygodnia twierdzi, ze wszystkie wolne chwile poswiecam na szukanie GV, dziwna jakas, niewiem:].
Ok, przestaje meczyc nowymi watkami i sprobuje ograniczyc swoje posty na pozostalych, juz zalozonych tematach.
Zaczne meczyc na innych forum[:.
chodzi oto ,ze koles niema pojecia otym co pisze , wiec automatycznie odpusc ten temat
-
- jestem tu nowy...
Ja bym tego handlarza nie skreślał. To, że gość nie wie jak działa napęd tego auta nie świadczy przecież o tym samochodzie. Trzeba auto obejrzeć, bo może to być złom, ale może też być zupełnie ok. Zgadzam się, że przez internet tego nie da się stwierdzić.
Jimny 1,3AT, ProComp+2", B.L.+2", KM2 31x10,5R15, LR, snorkel, odpowietrzenia, osłony,...