Witam, Czasami zapala się kontrolka BREAK. Czy oznacza uciekający płyn hamulcowy? Czy wystarczy dolać i uszczelnić. Miał ktoś taki przypadek? Może to sygnalizacja innych usterek?
Dzięki
Dawid
SJ 410, zapala sie czasowo kontrolka BREAK
Moderator: Albert_N
Re: SJ 410, zapala sie czasowo kontrolka BREAK
Dolej plyn i skontroluj caly uklad.
Ja na ostatnim rajdzie dwa razy dolewalem tak pedalem hamulca wymeczylem na trawersach
A tak swoja droga odrywajac sie od tematu to stara dobra zasada zeby zagladac pod auto przed wsiadaniem umiera w narodzie. Ja po kazdym rajdzie myje furacza i czystego wkladam do garazu na dobe dwie celem obserwacji
Permanentna inwigilacja 
Ja na ostatnim rajdzie dwa razy dolewalem tak pedalem hamulca wymeczylem na trawersach

A tak swoja droga odrywajac sie od tematu to stara dobra zasada zeby zagladac pod auto przed wsiadaniem umiera w narodzie. Ja po kazdym rajdzie myje furacza i czystego wkladam do garazu na dobe dwie celem obserwacji

U 93 - Prawie oryginał
Joanna Brodzik Edition 

mari pisze:Dolej plyn i skontroluj caly uklad.
Ja na ostatnim rajdzie dwa razy dolewalem tak pedalem hamulca wymeczylem na trawersach![]()
A tak swoja droga odrywajac sie od tematu to stara dobra zasada zeby zagladac pod auto przed wsiadaniem umiera w narodzie. Ja po kazdym rajdzie myje furacza i czystego wkladam do garazu na dobe dwie celem obserwacjiPermanentna inwigilacja
Tez tak robie, ale nic nie zauważyłem. Może cos od mrozu , a moze ubywa tylko w trakcie hamowania. W kazdym razie pedal jeszcze nie wpadl w podloge. Zakupie DOT3 i bede trzymac w schowku.
Dzieki
To wyglada raczej na usterkę elektryczną.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
- ostrokolowo
Często gęsto rozszczelniają się tylne cylinderki. Zrzuć koło razem z bębnem i zobacz czy masz sucho.
Jest Vitara 
'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik

'90 1.6 8v 235/75/15 +4'' Radzik