Witam,
Samochód przy hamowaniu sciaga w lewo. Jak myslicie gdzie jest przyczyna? Wystarczy odpowietrzenie, czy może cos z pompowaniem ?
Dzieki z góry
SJ 410. Sciąga przy hamowaniu.
Moderator: Albert_N
Re: SJ 410. Sciąga przy hamowaniu.
ja miałem taki objaw jak zapiekły mi się pływaki w zacisku (metalowa rurka przez którą przechodzi śruba trzymająca zacisk). Trzeba podgrzać palnikiem, wybić, dobrze nasmarować i złożyć
SJ413 z 86r. po kilku drobnych modyfikacjach... zwany Żółtasem
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
chomik. pisze:ja miałem taki objaw jak zapiekły mi się pływaki w zacisku (metalowa rurka przez którą przechodzi śruba trzymająca zacisk). Trzeba podgrzać palnikiem, wybić, dobrze nasmarować i złożyć
Dzięki , ale ja nie mam zacisków, jak w maluchu cylinderki przód i tył.
sorki, nie zwróciłem uwagi
odpowietrz, a jak nie pomoże, będziesz się zastanawiał co dalej

SJ413 z 86r. po kilku drobnych modyfikacjach... zwany Żółtasem
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
Pajero II 2,5 standard
sudetyoffroad.pl
Tam nie ma samoregulacji - trzeba ustawiać co jakiś czas ręcznie (specjalnie jest otworek w bębnie i feldze).dafvonqpa pisze:chomik. pisze:ja miałem taki objaw jak zapiekły mi się pływaki w zacisku (metalowa rurka przez którą przechodzi śruba trzymająca zacisk). Trzeba podgrzać palnikiem, wybić, dobrze nasmarować i złożyć
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
pięta achillesowa lj80....Kostuch pisze:Tam nie ma samoregulacji - trzeba ustawiać co jakiś czas ręcznie (specjalnie jest otworek w bębnie i feldze).dafvonqpa pisze:chomik. pisze:ja miałem taki objaw jak zapiekły mi się pływaki w zacisku (metalowa rurka przez którą przechodzi śruba trzymająca zacisk). Trzeba podgrzać palnikiem, wybić, dobrze nasmarować i złożyć
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności