Suka padla
Moderator: Albert_N
Suka padla
Wiatam
Otoz mam problem nie wiem dokladnie za co sie wziac i co poszlo, jechalem suzuka przy zmianie biegu na czworke cos zgzytnelo i zaden bieg juz nie dziala Biegi wchadza normalnie jak puszczam sprzeglo slychac tylko zecholenie z pod samochodu samochod stoi i nic Nie czuje roznicy przy wciskaniu sprzegla i nie bylo smrodu ze sprzegla. Suka zrobila 5tys km w trzy miesiace moze i mialo prawo cos sie zuzyc i dojechala ostatnie 600km na lawecie Niebawem chce sie za nia zabrac ale nie wiem czy w wale cos poszlo w skrzyni czy faktycznie moze sprzeglo Moze ktos mial podobny problem ze na zadnym biegu nie rusza
Dzieki panowie za jakies podpowiedzi
Otoz mam problem nie wiem dokladnie za co sie wziac i co poszlo, jechalem suzuka przy zmianie biegu na czworke cos zgzytnelo i zaden bieg juz nie dziala Biegi wchadza normalnie jak puszczam sprzeglo slychac tylko zecholenie z pod samochodu samochod stoi i nic Nie czuje roznicy przy wciskaniu sprzegla i nie bylo smrodu ze sprzegla. Suka zrobila 5tys km w trzy miesiace moze i mialo prawo cos sie zuzyc i dojechala ostatnie 600km na lawecie Niebawem chce sie za nia zabrac ale nie wiem czy w wale cos poszlo w skrzyni czy faktycznie moze sprzeglo Moze ktos mial podobny problem ze na zadnym biegu nie rusza
Dzieki panowie za jakies podpowiedzi
Suzuki SJ500 1.3 89rok
Re: Suka padla
Generalnie to nikt Ci samochodu za pomocą forum ni naprawi
Na początek proponuję trochę samozaparcia i jak słyszysz "zecholenie z pod samochodu" to zajrzyj pod spód co żęcholi
Zobaczysz, które wały się kręcą itp.
Jeśli sam na to nie wpadłeś to może sam się za to nie zabieraj

Na początek proponuję trochę samozaparcia i jak słyszysz "zecholenie z pod samochodu" to zajrzyj pod spód co żęcholi

Jeśli sam na to nie wpadłeś to może sam się za to nie zabieraj

Fascynaci 4x4
slavok pisze:jak dla mnie to padło sprzęgło.
wcisnal pedal lozysko przelecialo przez sloneczko i dupa .

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
wygląda to na sprzęgło...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- vandall_jr
-
okładzina ze sprzęgła odpadła, urwało nity albo tarcza pękła ... tak mi przykro
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
- vandall_jr
-
Siemanko
samiec jest i jak JA to mówię głowa pełna pomysłów ale Senior nie pozwala motać
co ja biedny mogę....

BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Ach jej...vandall_jr pisze:...............ale Senior nie pozwala motaćco ja biedny mogę....

Czas na inne "wiekopomne dzieła"

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Rozumiem Marku, że chodzi Ci o to to to coś czerwonego co stało przed warsztatem ? 

4x4 Tczew
Tiaaaa...tylko muszę poczekać aż się zmieni klimat....finansowo-politycznyŁeLeK pisze:Rozumiem Marku, że chodzi Ci o to to to coś czerwonego co stało przed warsztatem ?

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Temat stary ale jak się komuś coś takiego przytrafi to jest to właśnie padła półoś
Suzuki SJ500 1.3 89rok
RADZILLA pisze:I to zajelo prawie cztery lata
Rozkrecal obcinaczem do paznokci to musialo potrwac

sj 425 606468554
No ba, ja sklejam pomnika drugi rok i ledwo sie trzymam, a mam narzedziaRADZILLA pisze:Ważne ze się nie poddał

sj 425 606468554