suzuki jimny - mechanik okolice krakowa
Moderator: Albert_N
suzuki jimny - mechanik okolice krakowa
Witam, szukam w okolicach Krakowa rozsądnego mechanika do ogarnięcia Suzuki Jimny, niedawno kupiony, to i trzeba trochę powymieniać i zrobić parę rzeczy. Mąż raczej mi się pod samochodem nie położy, żeby pogrzebać. Mam nadzieję, że znacie kogoś godnego polecenia.
Re: suzuki jimny - mechanik okolice krakowa
to proste auto jak cep nie potrzebuje specjalistów tylko w miarę rozgarniętego, uczciwego pana Mietka 

2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Re: suzuki jimny - mechanik okolice krakowa
Za konkretne wskazanie miejsca, gdzie mogę podjechać z samochodem - dziękuję.
Nie twierdzę, że potrzebuję mega specjalisty, ale wdzięczna będę za wskazanie uczciwego. Liczyłam na podzielenie się Waszymi dobrymi doświadczeniami w tym temacie, bo nie udało mi się dokopać do takiego tematu na forum, a może poza mną jeszcze się to komuś przyda.
Zatem szukam rozgarniętego uczciwego pana Mietka:) w okolicach Zabierzowa, może ktoś z Was zna:)
Nie twierdzę, że potrzebuję mega specjalisty, ale wdzięczna będę za wskazanie uczciwego. Liczyłam na podzielenie się Waszymi dobrymi doświadczeniami w tym temacie, bo nie udało mi się dokopać do takiego tematu na forum, a może poza mną jeszcze się to komuś przyda.
Zatem szukam rozgarniętego uczciwego pana Mietka:) w okolicach Zabierzowa, może ktoś z Was zna:)