reduktor od 410 w jimny jak to zmotac
Moderator: Albert_N
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
reduktor od 410 w jimny jak to zmotac
witam, mam pytanko jak rozwiazac problem z predkosciomierzem w jimnym przy reduktorze od 410 ? wiem ze trzeba cos wytoczyc ale co i jak to wyglada ? no i co z walami , przjsciowki juz wytoczylem
Re: reduktor od 410 w jimny jak to zmotac
http://forum4x4.pl/viewtopic.php?f=7&t= ... 7#p7786737. Tu był poruszany ten temat
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a mozesz troche wiecej napisac jak rozwiazales naped predkoscimierza bo o tym nie mam pojecia
W Traskowni kupiłem adapter który montujesz pomiędzy reduktorem a flanszą wału. W adapter wkladasz oryginalny impusator od jimasa.Niestety nie posiadam fotek .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Kawałek plastiku(ew z innego materiału) przykręcony w miejsce bębna hamulcowego a do środka trybik na wałek wyjściowy z reduktora. Cały czas jestem jeszcze na etapie kompletowania gratów, brakuje mi wału na tył i dwóch flansz na śruby 10ki, przy okazji, może ma ktoś na zbyciu dwie flansze do reduktora samuraja?jafotocek pisze:a mozesz troche wiecej napisac jak rozwiazales naped predkoscimierza bo o tym nie mam pojecia
Powinienem mieć.Jarek77 pisze:przy okazji, może ma ktoś na zbyciu dwie flansze do reduktora samuraja?
Flansze pasują z mostów (oprócz tej co wychodzi na tył).
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
a drogi ten adapter u traska ?bo na stronie nie maja w ofercie.
Nie pamiętam ile ten zestaw kosztował kupowałem ponad rok temu.Musisz zadzwonić i się zapytać.jafotocek pisze:a drogi ten adapter u traska ?bo na stronie nie maja w ofercie.
Pozdrawiam
180, ździebko używanyjafotocek pisze:a drogi ten adapter u traska ?bo na stronie nie maja w ofercie.