Tarcze na tył do samuraja , gotowe zestawy.
Moderator: Albert_N
Tarcze na tył do samuraja , gotowe zestawy.
Czy ktoś z szanownych fachowców zaczął robić ? Poszukuję bo moje drugie bębny też już się wyjajowały od błotka
Może być tu albo na pw

samurai blaszanka 93
Re: Tarcze na tył do samuraja , gotowe zestawy.
Alledrogo masz od 130 zł
mam uchwyty do fordowskich zaciskow ale do vitary , niewiem czy podejda
Od vitary nie pasują - inny rozstaw śrub.
SJ416
Tam, gdzie nie ma wolności, nie ma ani praw, ani obowiązków - N. B.
zapytaj na PW kolegi @Hadek kiedyś robił mi do Samuraia73 pisze:Czy ktoś z szanownych fachowców zaczął robić ? Poszukuję bo moje drugie bębny też już się wyjajowały od błotkaMoże być tu albo na pw

KZJ95 , Suzuki SV650, Celica GT-FOUR też 4x4 

a w tych zestawach ore to np. w samuraiu gdzie się montuje tarczę hamulcową? 

Dorzucają tarczkę do cięcia, żeby sobie z bębna wyrezaćSalata123 pisze:a w tych zestawach ore to np. w samuraiu gdzie się montuje tarczę hamulcową?

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
i pewnie jeszcze dają dwie piasty przednie żeby sobie szpilki przebić to tych ciętych bębnów
ale jak wszystko w cenie to można im wybaczyć korzystanie z nowoczesnych metod projektowania typu CAD-CAM, i realizację projektów przy wykorzystaniu obrabiarek numerycznych.

ale jak wszystko w cenie to można im wybaczyć korzystanie z nowoczesnych metod projektowania typu CAD-CAM, i realizację projektów przy wykorzystaniu obrabiarek numerycznych.

Da się ktoś namówić na opis montażu step by step , sam tematu nie ogarnę , ale żeby ogólne pojęcie mieć .
samurai blaszanka 93
Nie ma opisu uniwersalnego, wszystko zależy jaki konkretnie zestaw pozyskasz, są jarzma montowane w miejsce blachy kotwicznej, są montowane z drugiej strony, pod zaciski suzuki, forda, poloneza i chgw co jeszcze. Pokaż zestaw, a opis się pewnie znajdzie.
SJ416
Jak cos to mam komplet zbednych szpilek z przednich piast.
Jimny M16A
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Żuk A161H 4C90 + Eaton TS5-21
Ćwiczysz przyp..anie żeby nie wyjść z wprawy?Salata123 pisze: ale jak wszystko w cenie to można im wybaczyć korzystanie z nowoczesnych metod projektowania typu CAD-CAM, i realizację projektów przy wykorzystaniu obrabiarek numerycznych.

Jak będziesz miał żelazo w ręku, to wszystko stanie się jasne - szkoda klawiaturę strzępić.73 pisze:Da się ktoś namówić na opis montażu step by step , sam tematu nie ogarnę , ale żeby ogólne pojęcie mieć .
Zacznij od skompletowania zacisków i wężyków (plus ewentualnie nowe łożyska i uszczelniacze).
A powinienem ćwiczyć?Kostuch pisze:Ćwiczysz przyp..anie żeby nie wyjść z wprawy?Salata123 pisze: ale jak wszystko w cenie to można im wybaczyć korzystanie z nowoczesnych metod projektowania typu CAD-CAM, i realizację projektów przy wykorzystaniu obrabiarek numerycznych.![]()
![]()

Narząd nieużywany zanikaSalata123 pisze: A powinienem ćwiczyć?

Mam nadzieję, ze nie będę musiał sie o tym przekonać osobiście nigdy 

Salata123 pisze:Mam nadzieję, ze nie będę musiał sie o tym przekonać osobiście nigdy
no jęzor to masz długi

Doświadczonego to miło posłuchać 

Salata123 pisze:A powinienem ćwiczyć?Kostuch pisze:Ćwiczysz przyp..anie żeby nie wyjść z wprawy?Salata123 pisze: ale jak wszystko w cenie to można im wybaczyć korzystanie z nowoczesnych metod projektowania typu CAD-CAM, i realizację projektów przy wykorzystaniu obrabiarek numerycznych.![]()
![]()
Nie

NO I JEST RZOPA