tu witamy mowych
Moderator: Albert_N
tu witamy mowych
witam wszystkich bywalców forum.Mam na imię Rafał mam vitare z 95r.2,0 6V
Mam trochę pytań ,czy jest ktoś w stanie poświecić trochę czasu??
Mam trochę pytań ,czy jest ktoś w stanie poświecić trochę czasu??
Re: tu witamy mowych
Witam, mam na imię Maciek, mam SJ410 z 86r
Jeśli masz trochę pytań, poświęć trochę czasu i użyj tego -> odpowiedzi na często zadawane pytania do Suzuki Vitara oraz innych
Jeśli masz trochę pytań, poświęć trochę czasu i użyj tego -> odpowiedzi na często zadawane pytania do Suzuki Vitara oraz innych
hej Maciek,,jestem ma etapie wymiany rozrządu,potrzebuje schematu ustawienia
Hej mam na imię Sławek, rozrząd ustawia się na znaki, znaki są na kolach 

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
To o te TWI chodzi?? A co jak mam napisami do wewnątrz założone?? 

Lusterko?Kuszman pisze:To o te TWI chodzi?? A co jak mam napisami do wewnątrz założone??

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
to że na kolach znaki są to ja wiem,ale jak to wszystko zgrać do kupy?,żeby nie było problemu
Jakiś schemat fotka ustawienia rozrządu do suzuki vitara 2,0 6V 95r..Czy jest ktoś w stanie pomuc???
Dziękuje Pazdr.rafał

Jakiś schemat fotka ustawienia rozrządu do suzuki vitara 2,0 6V 95r..Czy jest ktoś w stanie pomuc???
Dziękuje Pazdr.rafał
spoko odp. ale nie na temat
POMÓC

ale dno 

rafał 88 pisze:to że na kolach znaki są to ja wiem,ale jak to wszystko zgrać do kupy?,żeby nie było problemu![]()
Dziękuje Pazdr.rafał
Przy każdej pracy przy furce związanej z silnikiem i nie tylko z nim bardzo pomocne jest coś takiego jak serwisówka, czyli instrukcja serwisowa, tam zazwyczaj jest wszytko dokładnie opisane... Tobie kolego polecam zapoznanie się z tą magiczną książeczką, wiele niejasności stanie się jasnych

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
Dzięki kolego slavok.Już mam instrukcje
Pozdr.Rafał