Moderator: Zbowid
A ja na Twoim miejscu zacząłbym dzień nie od kawy , ale od melissy ...Zbowid pisze:Zacząłbym od przedstawienia się i na pewno nie w tym dziale
Ładnie zaczynasz - będę się przyglądał jak skończyszadas007 pisze:A ja na Twoim miejscu zacząłbym dzień nie od kawy , ale od melissy ...Zbowid pisze:Zacząłbym od przedstawienia się i na pewno nie w tym dziale
adas007 pisze:A ja na Twoim miejscu zacząłbym dzień nie od kawy , ale od melissy ...Zbowid pisze:Zacząłbym od przedstawienia się i na pewno nie w tym dziale
Widzisz , wszyscy którzy na tym forum świecą na zielono i maja pomarańczowe gwiazdki , to są moderatorzy i inni "orzy". Na nich trza uważać bo mogą zrobić kuku, lub zamknąć i wysłać w niebyt wątek z dożywotnim banem.adas007 pisze:A ja na Twoim miejscu zacząłbym dzień nie od kawy , ale od melissy ...Zbowid pisze:Zacząłbym od przedstawienia się i na pewno nie w tym dziale
twoja odpowiedz na nic pewnie troszke się spóżniłeś ,fiat pewnie już zgnił całynes421 pisze:Jeśli to Fiat, to pod tymi bąbelkami może już nie być blachy, za to ślady po obozowisku rdzy. Miałem takie na drzwiach kiedyś - jak mnie w końcu zainteresowały i zdrapałem to pod spodem było już pusto![]()
To jest efekt np.:
- chwycenia w fabryce blachy tłustymi rękami przed cynkowaniem/lakierowaniem,
- użycia do produkcji auta blachy która gdzieś na magazynie podrdzewiała
- zostawienia gdzieś na rancie niedomalowanego miejsca przez które woda podeszła pod lakier i zardzewiało
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość