Potrzebna farba
Moderator: Zbowid
Potrzebna farba
Witam poszukuję farby RAL 6029. Jest to kolor miętowo zielony. Występuje on głównie na autach niemieckiej policji. Jak by ktoś wiedział gdzie moge znaleźć to proszę o kontakt. Z góry dziękuje forumowiczom za informacje.
Re: Potrzebna farba
To co napisałeś jest kompletną nieznajomością - mogę ci podać przynajmniej 10 producentów farb w takim kolorze i jeszcze na dodatek skomplikuję to podając rożne rodzaje farby...PREMIER pisze:Witam poszukuję farby RAL 6029. Jest to kolor miętowo zielony. Występuje on głównie na autach niemieckiej policji. Jak by ktoś wiedział gdzie moge znaleźć to proszę o kontakt. Z góry dziękuje forumowiczom za informacje.
Napisz konkretnie o co Ci chodzi to spróbuje pomóc.
Zbowid

No konkret może na przykład wygladać tak:
Chłopaki mam już pomalowane podkładem ( lub nie mam ) i chcę aby autko wyglądało fajnie ( połysk, półpołysk, mat ) w fajnym zielonym kolorze RAL 6029 - bo ten kolor może być w kilku rodzajach połysku. Rozumiem, że Tobie chodzi o farbę nawierzchniową w macie ( prawdopodobnie jest to jednak półmat
) ? Czy nie ?
Chłopaki mam już pomalowane podkładem ( lub nie mam ) i chcę aby autko wyglądało fajnie ( połysk, półpołysk, mat ) w fajnym zielonym kolorze RAL 6029 - bo ten kolor może być w kilku rodzajach połysku. Rozumiem, że Tobie chodzi o farbę nawierzchniową w macie ( prawdopodobnie jest to jednak półmat

Zbowid