w którym chyba więcej jest brązu niż zieleni

do jesieni tak pojeżdżę, jak nie wypłowieje to idzie czarny mat, bo sam patrzeć nie mogę

Moderator: Zbowid
a więc masz to co chciałeśWąż pisze:to miała być ciemna oliwka
pier.dolnij taki kolorek jak jarekk na mojej exseriiWąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?
LR_Olek pisze:pier.dolnij taki kolorek jak jarekk na mojej exseriiWąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?
ocknij sie....JA'JACEK pisze:LR_Olek pisze:pier.dolnij taki kolorek jak jarekk na mojej exseriiWąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?Różowy...?
Wenrzowi nie chodzi ci by pomalować ale żeby malowaćWąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?
takim pędzelkiem jak dzieci w podstawówce malujaklucz13 pisze:Wenrzowi nie chodzi ci by pomalować ale żeby malowaćWąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?taka gonitwa za króliczkiem
![]()
Co ty wiesz o estetyceWąż pisze:nie w tym wypadku, moje poczucie estetyki jest co dziennie szargane![]()
:
Zepsuty serek pleśniowyWąż pisze:mam swoją własną, mogę jeździć grzybem,![]()
sam jesteś serekklucz13 pisze:Zepsuty serek pleśniowyWąż pisze:mam swoją własną, mogę jeździć grzybem,![]()
![]()
Jasne i tak wygląda twoja padakaWąż pisze: serek pleśniowy może się popsuć?![]()
Nie mogę obiecać efektu, ale kiedyś za czasów posiadania XJ'a spryskałem go Nertą (środek do czyszczenia naczep - dość mocny).Wąż pisze:dobra znacie może jakieś patenty, aby to to rozjaśnić?
Mam pomalowaną lj80 na matowy 6006 i oryginalne chromy (lusterka, wycieraczki i klamki) pasują jak kwiatek do kożucha...pppat pisze:skoro już tak ględzicie o kolorach to i ja chciałem się zapytać o taką prostą jak na dzisiejsze czasy sprawę,
czy jest gdzies taki program do wizualizacji ? tzn żeby sobie zobaczyć jak by wygladało auto gdyby miało czarne dodatki
a jak by wygladąło gdyby miało dodatki w chromie
dodatki znaczy się to co najczęściej jest w kolorze czarnym.
1 chciałem złamać stereotyp czarnego
2 napatrzyłem się na amerykańskie bandyty![]()
i nie miał bym tego problemu gdybym chciał lakierować na jakiś kolor kolorowy
a chciałbym lakierować wojskową zielenią i dodatki dać w chromie
lecz obawiam się czy nie wyjdzie jak kupa (nie kupa złomu tylko ta kupa która wydostaje się z zakończenia jelita grubego)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości