Smutne ale jak najbardziej prawdziwe ...piotrck pisze: psy szczekają , karawana idzie dalej
Natryskowe powłoki ochrone (elastomery polimocznikowe)
Moderator: Zbowid
-
-
Re: Natryskowe powłoki ochrone (elastomery polimocznikowe)
Patrol Patrolowi Patrolem
No i, mam nadzieję, sędziowie zadziałają właściwie, jak im pokażesz dowód rzeczowy w postaci filmu, dokumentującego totalnie spierdoloną robotę.Patryk 160 pisze:właśnie dowiedziałem się, że będę pozwany do sądu, jestem pozwany do sądu, za zniesławienie, za nękanie, itak dalej i tym podobne , bo tomeczek jest niewinny to ja jestem hooj bo go nękam w internecie, oczerniam i niszczę mu dorobek
pzdr.

Marek (Argus)
W-160 3,3TD + Czapajew
W-160 3,3TD + Czapajew
tu jest Polska, nikt nie bedzie się interesował dowodami - trzeba by biegłych, analiz.. skąd biegłego od polimoczników?. Przedstawi chłop trzech świadków że klienci uciekli, podepnie zaświadczenie od księgowej, ze mu obroty spadły i Patryk jest ugotowany.
wniosek niekoniecznie musi dotyczyć wypowiedzi na temat prac, przypuszczam że raczej wypowiedzi pobocznych. W tych sprawach trzeba uważać. Dziwne tylko , że przed wezwaniem nie wysłał pisma.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
https://www.escape4x4.pl/
-
-
Nie wiadomo kto i co wysłał a właśnie w kwestii ewentualnego odzyskiwania kasy coś się dzieje ? Dziwne trochę, że na forum nie było najmniejszego odzewu ze strony powiedzmy wykonawcy. Bądź co bądź Ci co tu zaglądają co jakiś czas chociażby tworzą pewną społeczność ... coś pokręciłem ?Zibi pisze:Dziwne tylko , że przed wezwaniem nie wysłał pisma.
-
-
Czasem te jednostki z tej forumowej społeczności wychujowują innych, coś w stylu tego malowania.sokół wędrowny pisze:Nie wiadomo kto i co wysłał a właśnie w kwestii ewentualnego odzyskiwania kasy coś się dzieje ? Dziwne trochę, że na forum nie było najmniejszego odzewu ze strony powiedzmy wykonawcy. Bądź co bądź Ci co tu zaglądają co jakiś czas chociażby tworzą pewną społeczność ... coś pokręciłem ?Zibi pisze:Dziwne tylko , że przed wezwaniem nie wysłał pisma.
Albo ktoś wpłacił na opony i ich nie dostał.
Albo kasę pożyczył i jej nie odzyskał.
Trza uważać, licho nie śpi.
-
-
Cóż mówi się trudno.Marcingalloper pisze: Trza uważać, licho nie śpi.
Nie, nie trudno
"Do triumfu zła potrzebna jest tylko bierność dobrych ludzi"
Właśnie tu, na forach, należy podawać ich nazwiska i adresy i w ten sposób piętnować. Większość z tych, którzy chcą coś konkretnego i "z głową" zrobić przy swoich pojazdach, to tu trafi i ominie takiego "specjalistę" szerokim łukiem.

Właśnie tu, na forach, należy podawać ich nazwiska i adresy i w ten sposób piętnować. Większość z tych, którzy chcą coś konkretnego i "z głową" zrobić przy swoich pojazdach, to tu trafi i ominie takiego "specjalistę" szerokim łukiem.

Pozdrawiam
WW
WW
biegły to by się akurat znalazłMroczny pisze:tu jest Polska, nikt nie bedzie się interesował dowodami - trzeba by biegłych, analiz.. skąd biegłego od polimoczników?. Przedstawi chłop trzech świadków że klienci uciekli, podepnie zaświadczenie od księgowej, ze mu obroty spadły i Patryk jest ugotowany.

Zbowid

-
-
Wiecie co, pewnie mi dojebiom, ale cóż, jeśli tak być musi, niechaj będzie, ważne abym ja nie czuł się jak kvrwa i zero, niech kvrwa i zero czuje się jak młody buk i triumfuje, małe to jest, szmaciarskie .
Po wielu próbach udało mi się skontaktować z żoną sprawcy, telefonicznie, nie mam nic do dodania, siąść i płakać
adwokat, za masło i to zjełczałe...
ktoś może powiedzieć a kim ty jesteś żeby tak mówić, w szafie śpisz i siekiera się golisz ...
no tak i nawet często co drugie moje słowo to ku...a
ale większość z Was wie, że potrafię też mówić po polsku
stwierdzam, że po tamtej stronie nie ma przeciwnika, jest tylko twór, który za 5 złoty zaciopie motyką, żądny władzy, roszczeniowy, oczekujący czapkowania, srający wyżej niż mający dupę .
wisi mi to, abym tylko wiedział kiedy będzie rozprawa, chętnie pójdę .
wracając do sedna, nie spocznę w pokazywaniu tego co zrobił, spierrdolił masę mojej ciężkiej pracy i masę pracy klienta, klient nie sra rulonami banknotów, też na to pracuje .
(odpowiedział, że może poprawić
, siedemnasty raz, lub też może dać kwotę, która wg obliczeń i szacunków jest wysokością jakichś 10% wartości szkód, które spowodował)
nie położył podkładu
nie zmatowił powierzchni
czyli możemy uznać, że powyższe dwa punkty to zwyczajne złodziejstwo
( reszta jak widać w temacie na stronie)
samochód z mojego warsztatu pojechał do niego mając w porowatościach i zakamarkach brud, powłokę zdejmuję z drobinami brudu pochodzącego z mojego warsztatu.
Tak będzie w tym kraju jeszcze długo ? że ktoś złapie wydyma pana x a jak pan x zaprotestuje to jeszcze będzie miał przesrane ?
naprawcie to !
czekam na jakąś giełdę, jakieś targi duże, pewno natryskowy pojedzie pozyskiwać klientów, sprzedać jakąś usługę, ja też pojadę, stanę tuż obok, spróbuję odsprzedać to co zostało, dam dobrą cenę - to też jest karalne ?
miał być lajnex a jest srajnex gównopapa to też nic ?
jak żyć ?
a jaki będzie wyrok dla mnie, znacie się ?
jestem gupi, ( bez Ł) wiem, nic na to nie poradzę, taki już jestem .
Po wielu próbach udało mi się skontaktować z żoną sprawcy, telefonicznie, nie mam nic do dodania, siąść i płakać

ktoś może powiedzieć a kim ty jesteś żeby tak mówić, w szafie śpisz i siekiera się golisz ...
no tak i nawet często co drugie moje słowo to ku...a
ale większość z Was wie, że potrafię też mówić po polsku
stwierdzam, że po tamtej stronie nie ma przeciwnika, jest tylko twór, który za 5 złoty zaciopie motyką, żądny władzy, roszczeniowy, oczekujący czapkowania, srający wyżej niż mający dupę .
wisi mi to, abym tylko wiedział kiedy będzie rozprawa, chętnie pójdę .
wracając do sedna, nie spocznę w pokazywaniu tego co zrobił, spierrdolił masę mojej ciężkiej pracy i masę pracy klienta, klient nie sra rulonami banknotów, też na to pracuje .
(odpowiedział, że może poprawić

nie położył podkładu
nie zmatowił powierzchni
czyli możemy uznać, że powyższe dwa punkty to zwyczajne złodziejstwo

samochód z mojego warsztatu pojechał do niego mając w porowatościach i zakamarkach brud, powłokę zdejmuję z drobinami brudu pochodzącego z mojego warsztatu.
Tak będzie w tym kraju jeszcze długo ? że ktoś złapie wydyma pana x a jak pan x zaprotestuje to jeszcze będzie miał przesrane ?
naprawcie to !
czekam na jakąś giełdę, jakieś targi duże, pewno natryskowy pojedzie pozyskiwać klientów, sprzedać jakąś usługę, ja też pojadę, stanę tuż obok, spróbuję odsprzedać to co zostało, dam dobrą cenę - to też jest karalne ?

miał być lajnex a jest srajnex gównopapa to też nic ?
jak żyć ?
a jaki będzie wyrok dla mnie, znacie się ?

jestem gupi, ( bez Ł) wiem, nic na to nie poradzę, taki już jestem .
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Rok nie wyrok,
a dwa lata jak dla brata.
A Fińczyki mają Sako
a dwa lata jak dla brata.

A Fińczyki mają Sako

Wujek Dobra Rada 

-
-
Trudno tyczyło się, że forum nie jest wolne od takich zachowań jak np. wspominał Marcin czy tyczy się cały ten wątek. Co do omijania łukiem to chyba Patryk załatwił sprawę.W.W. pisze:Nie, nie trudno![]()
-
-
Innej opcji raczej nie ma choć wątpię, żeby Cię w ogóle pozwali.Patryk 160 pisze: wisi mi to, abym tylko wiedział kiedy będzie rozprawa, chętnie pójdę .
to ten sam gość co chwalił się Q7 ?Patryk 160 pisze:
.
co do sprawy to ..................mecenasie Ba do tablicy
Ja nie jestem prawnikiem, ale chyba jeszcze istnieje coś takiego jak nienależyte wywiązanie się z umowy - czy jakoś tak.Patryk 160 pisze:
nie położył podkładu
nie zmatowił powierzchni
czyli możemy uznać, że powyższe dwa punkty to zwyczajne złodziejstwo![]()
Kilka lat temu procesowałem się ze stacją, która spieprzyła naprawę mojego autka i co prawda po dwóch latach, ale wygrałem w sądzie.
Czy tu nie ma kogoś, kto zna się na prawie?
Pozdrawiam
WW
WW
-
-
z pewnością za tak wykonaną pracę wykonawca będzie prędzej czy później miał wesoło, w granicach prawa ...
-
-
Liczysz jeszcze na polubowne załatwienie sprawy ?Patryk 160 pisze:z pewnością za tak wykonaną pracę wykonawca będzie prędzej czy później miał wesoło, w granicach prawa ...
-
-
-
-
Nie no Ci zaczęli od mycia ...Marcingalloper pisze:Chyba wiem na czym wzorował się nasz kolega
-
-
Ale powłoka równie trwała
.

Zdaje się, że ten sam, a jak się ktoś chwali Ałdi Q7, to wiedz, że coś się dzieje.piotrck pisze: to ten sam gość co chwalił się Q7 ?

-
-
ogłaszam ogólnokrajowy konkurs na tropienie tego co spierrdoliła firma natryskowe i konkurs na to co za chwilę spierdoli,
wstawiajcie aktualności, dużo tutejszych bywalców bywa na innych forach, gdyby ktoś coś widział, podejrzewał, że to nasz "kolega"
dawać tu cynk, pomożemy mu się wyprostować i podnieść jakość usług
wstawiajcie aktualności, dużo tutejszych bywalców bywa na innych forach, gdyby ktoś coś widział, podejrzewał, że to nasz "kolega"
Zostaw to ..hienom. Nie angażuj się, pokaż wyższość. Całego świata nie naprawisz.
Zbowid

święta prawdaZbowid pisze:Zostaw to ..hienom. Nie angażuj się, pokaż wyższość. Całego świata nie naprawisz.
nie koniecznie łon, spierdolić też lubi Łukasz Bomba z firmy Eko- Plus ( http://skuteczneocieplanie.pl/ ) i też niewiniątko tylko krasnoludki przyszły i popsułyPatryk 160 pisze:ogłaszam ogólnokrajowy konkurs na tropienie tego co spierrdoliła firma natryskowe i konkurs na to co za chwilę spierdoli,
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii