Oklejanie ochronne 4x4 - Warszawa (ale niekoniecznie).
Moderator: Zbowid
Re: Oklejanie ochronne 4x4 - Warszawa (ale niekoniecznie).
Panowie, wątek trochę nie w temacie farb... A rozpoczynanie kariery akurat w tym wątku, to już przegięcie 

Zbowid

chyba żartujesz .... setki zrobili , nawet samoloty oklejaliTrutta pisze:he he dowcipasy, zaczynam żałować, że dopiero z takiego głupiego powodu trafiłem na to forum![]()
8 lat bezpowrotnie stracone...(od tylu turlam się 4x4)
@gri74 - dzięki za podpowiedź, przedzwonię do nich, trochę mnie tylko przeraża, że w portfolio mają tylko jeden samochód
@Wojtek_W - zastanawia mnie tylko co się dzieje na krawędziach folii, ona ma swoją grubość i na czarnym lakierze IMO będzie się mocno odcinać jeżeli nie będzie podwinięta albo pociągnięta tylko do połowy maski. Tu autko jest jasne i ten efekt jest prawie niewidoczny
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Skoro niekoniecznie Wawa to w zmianakoloruauta.pl za Maverica chcą 5tys zł.
A w fcdcars.pl za Disco chcą 2,5tys. Tyle wiem bo podobny temat na innym forum się założył
Ja to generalnie nie mam nic wspólnego z oklejaniem
ale przy kwocie 5tys za tego Forda to wychodzi, że ja za mało kasuje
Poszukaj w agencjach reklamowych u siebie, takich co parę aut juz robiły. Sam bym się za to nie brał. Szkoda materiału I czasu na naukę.
A w fcdcars.pl za Disco chcą 2,5tys. Tyle wiem bo podobny temat na innym forum się założył

Ja to generalnie nie mam nic wspólnego z oklejaniem

Poszukaj w agencjach reklamowych u siebie, takich co parę aut juz robiły. Sam bym się za to nie brał. Szkoda materiału I czasu na naukę.
Wysokość liftu należy dopasować do wzrostu teściowej
L200 4d56
L200 4d56