na epoksyd dać poliuretan czy chlorokauczuk ?
Interplus 256 też jest w moich zainteresowaniach jak i Jotun
może zdał by się w moim poście samiec Alfa i ..............zdecydował za moją skromna osobę co zapodać na ramę

Moderator: Zbowid
weź tą kasę podziel na 2 pół przepij lub przejedz a drugie pół daj na zimowy prowiant dla ogrodu zoologicznego lub na jakieś schronisko dla zwierząt...piotrck pisze:powoli dojrzewam na Novol Classic Cars ................. tylko nie wiem czy słuszna koncepcja
może zdał by się w moim poście samiec Alfa i ..............zdecydował za moją skromna osobę co zapodać na ramę
Chlorokauczuk jest dobry na jezdnie, maluja tym pasy, niezle sie mozna na moto na tym wyebac.piotrck pisze:powoli dojrzewam na Novol Classic Cars ................. tylko nie wiem czy słuszna koncepcja
Jotomastic polecają , Novol polecają , Interplus również ....................Misiek Cypr pisze:Chlorokauczuk jest dobry na jezdnie, maluja tym pasy, niezle sie mozna na moto na tym wyebac.piotrck pisze:powoli dojrzewam na Novol Classic Cars ................. tylko nie wiem czy słuszna koncepcja
Na epoksyd kladz polikuwaretan, albo inny epoksyd, jak chcesz 10 zlotych zaoszczedzic.
Interplus czy Jotamastic sa bardzo podobne, a ze na Interplusie zarabia czasem nasz jeden z kolegow I pewnie jest tanszy to wiesz co wybrac. Tylko jak kladziesz epoksyd jednego producenta, to poliuretan tez tego samego producenta, bo nie zawsze sa kompatybilni inni producenci, choc deklaruja ze sa...
alkohol to wróg ludzkościPatryk 160 pisze:weź tą kasę podziel na 2 pół przepij lub przejedz a drugie pół daj na zimowy prowiant dla ogrodu zoologicznego lub na jakieś schronisko dla zwierząt...piotrck pisze:powoli dojrzewam na Novol Classic Cars ................. tylko nie wiem czy słuszna koncepcja
będziesz miał dobry obiad niebieski
nie narobisz się, będziesz miał spokój a i wóz bez tych superaśnych zabiegów przetrwa znaaacznie dłużej
![]()
na samca Alfa mi nie pasujesz .......................ale sugestie twoje przekonywują mnieMisiek Cypr pisze:
Nie polecam konkretnego produktu, bo to reklama. Pisalem o dwoch systemach, ktore dzialaja. Jeden Intera, drugi Jotuna. A ty nie maz jaj, zeby sie zdecydowac miedzy dwoma, tylko oczekujesz, zebym wybral za Ciebie. Wybierz tanszy z tych dwoch.
a gdzie ja napisałem o alkoholu ?piotrck pisze:alkohol to wróg ludzkościPatryk 160 pisze:weź tą kasę podziel na 2 pół przepij lub przejedz a drugie pół daj na zimowy prowiant dla ogrodu zoologicznego lub na jakieś schronisko dla zwierząt...piotrck pisze:powoli dojrzewam na Novol Classic Cars ................. tylko nie wiem czy słuszna koncepcja
będziesz miał dobry obiad niebieski
nie narobisz się, będziesz miał spokój a i wóz bez tych superaśnych zabiegów przetrwa znaaacznie dłużej
![]()
a szkodaMisiek Cypr pisze:tutaj nie pomoge, bo sie nie znam.
a może byś coś zaproponował a nie marudziłZbowid pisze:Piotrek...daj to komuś do zrobienia i zapomnij o temacie. Lansujesz się jak babka w sklepie z kapeluszami....a może jednak ten??
A może poszli do lasu![]()
wiem wiem , nie wiedziałeś że cierpliwość jest cnotą ludzi wielkich ?Zbowid pisze:Ile razy można proponować?...Ja się już wycofuję.
butelkę zawsze można zrobić , wykonawca ramy ma dobrać epoxyd i poliuretangÓral świętokrzyski pisze:ja ci powiem
interplus 256/356
interhana 990
może mi coś zostanie po sezonie tzn w październiku /listopadzie to ci moge oddac za flachę
na ramę pójdzie Interplus 256/356 na to Interthane 990 .............progi , osłony itd JotunZbowid pisze:... wykonawca ramy ma dobrać epoxyd i poliuretan...
Będzie Pan zadowolony...woski to prewencja, a nie właściwe zabezpieczenie - tak przy okazji
A czemu tu Jotun, tam Inter? Przeciez te produkty sa bardzo podobne w dzialaniu, ale niekoniecznie kompatybilne.piotrck pisze:na ramę pójdzie Interplus 256/356 na to Interthane 990 .............progi , osłony itd JotunZbowid pisze:... wykonawca ramy ma dobrać epoxyd i poliuretan...
Będzie Pan zadowolony...woski to prewencja, a nie właściwe zabezpieczenie - tak przy okazji
nie będą ze sobą mieszaneMisiek Cypr pisze:A czemu tu Jotun, tam Inter? Przeciez te produkty sa bardzo podobne w dzialaniu, ale niekoniecznie kompatybilne.piotrck pisze:na ramę pójdzie Interplus 256/356 na to Interthane 990 .............progi , osłony itd JotunZbowid pisze:... wykonawca ramy ma dobrać epoxyd i poliuretan...
video już dla Ciebie znalazłem więc pewnie jak coś będą pytać , ogarnięci więc dużo czasu Ci nie zabiorąZbowid pisze:Wiesz, że to można łatwo spierniczyć? Opisałem już dokładnie zagrożenia - tylko czy Twoi fachowcy mieli czas i ochotę czytać, czy też "fszystkowiedzą"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość