Piotrek, piszesz o swoim wyobrażeniu o sobie.
Bądź mężczyzną, stań przed lustrem i spójrz prawdzie w oczy

Moderator: Zbowid
Piotrek, piszesz o swoim wyobrażeniu o sobie.
Dziubek, zejdź ze mnie, jesteś nie tylko ignorantem technicznym ale też nie potrafisz czytać ze zrozumieniem ...Kuba_Kraków pisze: ↑pt sty 26, 2018 4:00 pm......... być może Pan Patryk do tej pory robi rzeczy pijąc poliuretan mieszając w ustach i wypluwając na samochód, i jest zaskoczony marnym efektem- tutaj jednak goście się postarali.
na filmikach widać że te warstwy zaczęły odchodzić od razu- poczekamy z miesiąc i zobaczymy...........
To że jesteś zadowolony z wyników, to jest kwestia twojego wyboru. To nie ma nic wspólnego z techniczną ocena zagadnienia. Równie dobrze możesz zrobić serię zdjęć, jak to fajnie i miło jest mieć zdrutowany tłumik i przekonywać wszystkich wokół, że to działa , bo ci się nie tłuczeKuba_Kraków pisze: ↑pt sty 26, 2018 6:05 pmZbowid- tak masz rację jestem ignorantem w tym temacie.
Różnica między mną a takimi osobami polega na tym, że ja się nie wstydzę do tego przyznać.
Temat został wrzucony po to by coś pokazać, jeśli ktoś ma ochotę zrobić coś podobnego to coś mu podpowiedzieć, właśnie z swojego doświadczenia jako zadowolono klienta. I myślałem że od tego jest ten dział- jeśli nie mea culpa, chylę nisko głowę i proszę o przeniesienie do działu właściwego.
Ośmieszać się nie mam zamiaru, zbyt świetnie Wam to wychodzi więc nie chcę zabierać żółtej koszulki. Skoro na podstawie paru zdjęć potraficie ocenić czyjąś pracę, trud, umiejętności i jakość wykonania to brawo Wy. Również za radę pisania pamiętników podziękuję- pamiętaj że to że ktoś Tobie tak powiedział i Ci pomogło, nie znaczy ze każdy pamiętniki pisać będzie
I na koniec, nie mam potrzeby się wymądrzać, opisałem proces z punktu widzenia laika, rozumiem że mój pkt widzenia dla takiego pr0fesjonalisty jak Ty jest zbyt płytki- cóż przepraszam, może jednak komuś pomoże przy decyzji.
Reasumując - mimo wybitnych opinii jednostek które potrafią na paru zdjęciach doszukać się braku profesjonalizmu i fachowości - ja z wyników jestem bardzo zadowolony i z czystym sumieniem polecam LINE-X w tej firmie co robiłem, oczywiście nie twierdząc, że znajdą się firmy które tego robić nie potrafią i nie umieją.
P.S. weź jeszcze Colę- będzie Ci smaczniej i lepiej![]()
Kuba_Kraków pisze: ↑sob sty 27, 2018 8:06 amPatryk chętnie się dowiem, gdzie mam podjechać abyś mi powiedział? Poza tym skoro widzisz na podstawie zdjęć to czemu po prostu nie napiszesz co wg Twojej wiedzy jest nie tak? Krowa co dużo nauczyć mało mleka daje.... A że na każdym roku jest Line-X to ciekawe bo maszyna chyba jednak kupę hajsu kosztuje.... Ale podobno to ja jestem ignorantem![]()
nie strugaj wariataKuba_Kraków pisze: ↑sob sty 27, 2018 8:06 amPatryk chętnie się dowiem, gdzie mam podjechać abyś mi powiedział? Poza tym skoro widzisz na podstawie zdjęć to czemu po prostu nie napiszesz co wg Twojej wiedzy jest nie tak? Krowa co dużo nauczyć mało mleka daje.... A że na każdym roku jest Line-X to ciekawe bo maszyna chyba jednak kupę hajsu kosztuje.... Ale podobno to ja jestem ignorantem![]()
i znowu błąd dziubasku, wiedza nie tanieje jak widać, choćby po tym temacie jaki założyłeś, konstruktywne, mocno konstruktywne jest to, że napisaliśmy Tobie Kubalku, że są błędy, i to właśnie jest konstruktywne, bo normalny człowiek popadnie w zadumę, pomyśli, poszuka, zastanowi się, znajdzie błędy i będzie o tyle madrzejszy, Ty Kubalku natomiast oczekujesz tu od nas gotowej recepty i punktówKuba_Kraków pisze: ↑sob sty 27, 2018 12:12 pmSkoro nic konstruktywnego nie napiszesz to po co mi temat spamujesz? Twoja wiedza kiedyś była warta kupę hajsu teraz tylko kupę:(
Patrylolu nie wiem co chcesz osiągnąć. Rozumiem że może w przeszłości coś Cię nie miłego spotkało i teraz próbujesz słownie sobie nadrobić stąd pewnie takie opinie o Tobie w sieci jakie są. Ja sprawdziłem poczytałem i myślałem przed tym jak zdecydowałem się na tą powłokę, rozumiem że należysz do ludzi którzy myślą po fakcie a nie przed nim, i szczerze to mi to obojetne. Nie znam Cię ale komentarze na Twój temat mówią same za siebie więc wybacz że nie będę brał udziału w Twojej bezsensownej spirali złości- będziesz musiał znaleźć inny obiekt. W gumiakach jeżdżę w teren a Ty chyba chodzisz na codzienne:( no nic zadzwoń do Ziarna tam Cię wysłuchają albo zostań przyjaciółką przyjaciółki, mi obojetne ale odklej się od tematu o którym jak widać nie masz pojęcia. Idź spamic komuś innemu.Patryk 160 pisze: ↑sob sty 27, 2018 12:53 pmi znowu błąd dziubasku, wiedza nie tanieje jak widać, choćby po tym temacie jaki założyłeś, konstruktywne, mocno konstruktywne jest to, że napisaliśmy Tobie Kubalku, że są błędy, i to właśnie jest konstruktywne, bo normalny człowiek popadnie w zadumę, pomyśli, poszuka, zastanowi się, znajdzie błędy i będzie o tyle madrzejszy, Ty Kubalku natomiast oczekujesz tu od nas gotowej recepty i punktówKuba_Kraków pisze: ↑sob sty 27, 2018 12:12 pmSkoro nic konstruktywnego nie napiszesz to po co mi temat spamujesz? Twoja wiedza kiedyś była warta kupę hajsu teraz tylko kupę:(
Roszczeniowe pokolenie
Fujarka jakaś kupiła sobie opryskiwacz, bo był tani i co ?
i zabrakło wiedzy, bo co ? bo jest droga dziubasku i nie ma jej na każdym winklu ...
Zatem przyjm z pokorą co Koledzy piszą, trenuj, ćwicz, wróć za dwa, trzy lata, przeproś, powiedz wtedy, że się uczysz i żebyśmy Ci pomogli ...
i wtedy jak będziesz grzeczny, uczynny, miły to może w ten sposób uda Ci się zapracować na naszą przychylność
bo póki co to kupiłeś se gówno wartą pompkę, wpadłeś w gumiakach na salony i mówisz nam, że h..uja się znamy
a tak robi każdy cymbał bez pokory, bez pokory wobec ludzi, bez pokory wobec wiedzy, bez pokory wobec doświadczenia i wreszcie bez pokory wobec roboty .
mniej więcej wyglądasz tak
https://www.youtube.com/watch?v=jqQdWqZTb6w
Kuba_Kraków pisze: ↑sob sty 27, 2018 2:42 pm
Patrylolu nie wiem co chcesz osiągnąć. Rozumiem że może w przeszłości coś Cię nie miłego spotkało i teraz próbujesz słownie sobie nadrobić stąd pewnie takie opinie o Tobie w sieci jakie są. Ja sprawdziłem poczytałem i myślałem przed tym jak zdecydowałem się na tą powłokę, rozumiem że należysz do ludzi którzy myślą po fakcie a nie przed nim, i szczerze to mi to obojetne. Nie znam Cię ale komentarze na Twój temat mówią same za siebie więc wybacz że nie będę brał udziału w Twojej bezsensownej spirali złości- będziesz musiał znaleźć inny obiekt. W gumiakach jeżdżę w teren a Ty chyba chodzisz na codzienne:( no nic zadzwoń do Ziarna tam Cię wysłuchają albo zostań przyjaciółką przyjaciółki, mi obojetne ale odklej się od tematu o którym jak widać nie masz pojęcia. Idź spamic komuś innemu.
wiedza kosztuje i to sporo w obecnych czasachsebastian2357 pisze: ↑pn sty 29, 2018 9:16 amNiestety musze poprzeć stronę Kuby, koledzy może i maja wiedzę ale za grosz jej nie użyli w żadnej wypowiedzi w tym wątku. Tylko ciągle "źle jest zrobione" "widzę błędy" itd itp, zero merytoryki. Sory, moim zdaniem słaba krytyka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość