Gdzie chromują?
Moderator: Zbowid
Gdzie chromują?
Pytanie może mało łofrołdowe, ale spóbuję, może ktoś wie: gdzie w Warszawie lub okolicach można zlecić choromowanie tworzywa sztucznego?
www.fantachrome.pl ,jakoś tak,ale nie korzystałem.Podobno buty też mogą pochromowac 

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
- Marek Glinka
- Marek Glinka
Metalizowałem kiedyś jakieś plastiki. Problem polega na tym że większość firm chętnie robi ale...... powyżej 1000szt. Po długich poszukiwaniach znalazłem małą firmę gdzieś na pograniczu Łomianek i Kełpina.
Marecki jestem......
Toyota Hilux 2,4D to już historia

Chevy Blazer M1009 6,2D też chyba podzieli losy Hila

- Marek Glinka
Boję się że tam nie trafię. To było jakieś siedem lat temu. Na końcu Łomianek w prawo, po jakimś kilometrze jest druga duża równoległa ulica do Warszwaskiej. Tyle pamiętam. Sprawdź w jakiejś książce telefonicznej pod hasłem: Metalizacja próżniowa
Marecki jestem......

Może chodzić o zakład KOSS-REMO, są dokładnie na pograniczu, nawet przystanek autobusowy się tak nazywa. Ale teraz, to jest wielka fabryka (faktycznie kiedyś był mały warsztacik). Tel. 751-12-07; ul. Rolnicza 196/200. Ale wygląda na to, że 1000szt też chcieliby zrobić, amiast paru drobiazgów do syfa. Mi wyprodukowali kompletną półoś z uszami na krzyżak wszystko wytoczone z jednego kawałka mela.
Bogas
Stan Bronco: BRAK
Stan Bronco: BRAK
Chromują bardzo ładnie w okolicach Józefowa koło Warszawy na ulicy Wyszyńskiego 122. Metalizacja próżniowa. Zrobiłem sobie tak lusterka we frocie i wygląd super. Odnośnie trwałości powłoka bardzo wytrzymała. Mozę to jedynie zniszczyć silne porysowanie do plastiku wtedy trzeba się liczyć że będzie odpadać. Robią części pojedyncze klamki lusterka wszystko. Jedynie trzeba sobie samemu przygotować powierzchnię. Najlepiej wypolerować plastik na połysk czym, ładniej przygotowana powierzchnia tym ładniejszy chrom wyjdzie. Cena za komplet lusterek ok. 120 zł. Dokładniejszy namiar mogę podać później gdzieś zawieruszyła się wizytówka.
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Popatzr na date wczesnieszego postu. Jak sadzisz, kogos to jeszcze interesuje ?jacekcb pisze:Chromują bardzo ładnie w okolicach Józefowa koło Warszawy na ulicy Wyszyńskiego 122. Metalizacja próżniowa. Zrobiłem sobie tak lusterka we frocie i wygląd super. Odnośnie trwałości powłoka bardzo wytrzymała. Mozę to jedynie zniszczyć silne porysowanie do plastiku wtedy trzeba się liczyć że będzie odpadać. Robią części pojedyncze klamki lusterka wszystko. Jedynie trzeba sobie samemu przygotować powierzchnię. Najlepiej wypolerować plastik na połysk czym, ładniej przygotowana powierzchnia tym ładniejszy chrom wyjdzie. Cena za komplet lusterek ok. 120 zł. Dokładniejszy namiar mogę podać później gdzieś zawieruszyła się wizytówka.
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania