Chcial bym polakierowac cale auto okolice sotlicy
Moderator: Zbowid
Chcial bym polakierowac cale auto okolice sotlicy
tak jak w temacie prosze o polecenie kogos kto mi delikatnie postuka blachy, oraz DOBRZE polakieruje cale autko i nie wezmie za to za duzo kasy:). Najlepiej w okolicy Wawy bo w samej Wawie to straszne ceny... Jesli macie kogos godnego polecenia dalej to tez dajcie znac. Jak dobrze to warto jechac...
Mitsubishi L300 4x4 2,5td
Oponki BF GOODRICH AT
Oponki BF GOODRICH AT
Re: Chcial bym polakierowac cale auto okolice sotlicy
caly czas aktualne nie macie nikogo do polecenia?
Oponki BF GOODRICH AT
Oponki BF GOODRICH AT
DOBRZE pomalowany element to kosztuje 450 zł ...
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
w Wawie tak, ale zaloze sie ze rownie dobrze mozna pomalowac go u goscia co ma lakiernie i lakieruje 20 lat w dowolnej miejscowosci 100km od Wawy za 1/3 tej ceny:)
Prosta sprawa w Wawie wszystko jest 2-3 razy drozsze. Ostatnio zmienilem 12 opon 13cali do rajdowki plus 4 do terenowki za 110zl!!
W Wawie policzyli mi 260 "ZROBIE CI TANIEJ BO HURTEM"
Prosta sprawa w Wawie wszystko jest 2-3 razy drozsze. Ostatnio zmienilem 12 opon 13cali do rajdowki plus 4 do terenowki za 110zl!!
W Wawie policzyli mi 260 "ZROBIE CI TANIEJ BO HURTEM"

Oponki BF GOODRICH AT
Oponki BF GOODRICH AT
Robalek jesteś w bardzo mylnym błędzie... Właśnie w dużych miastach z reguły jak poszukasz to zrobisz takie rzeczy jak malowanie taniej niz na zadupiu. Dlaczego? Magiczne słowo KONKURENCJA. Okolice 400-450 PLNów za element pomalowany solidnie to całkiem przyzwoita cena.
mam Trooperka 2,6i i 3.0 DTi (problemy "nowego" się skończyły zobaczymy na jak długo
)

a co to za miasto "sotlica" i czemu pisane z małej litery
może dlatego tam tak drogo
może dlatego tam tak drogo

robok rzępoli w harapuciu
Stolica bracie:)
Kurde no nie moge sie zgodzic z ta teza odnosnie cen. Popatrz np przyklad z oponami.
Tak samo jest z dowolnymi naprawami jakie moja dziewczyna robi w ow Monkach:)
Jedyne z czym sie zgodze to wszystkie czesci opony itp sa drozsze tam ale to wynika raczej nie z konkurencji a z obrotu jaki maja. Co za tym idzie z niskimi znizkami jakie negocjuja. Po za tym Monki to i tak jest dosc kiepski przyklad na tanie naprawianie bo tam 90% ludzi bylo jest lub bedzie w USA:) Wiec maja kase a fury sa naprawde pozadne. Mimo to jest taniej o ponad polowe!!
Kurde no nie moge sie zgodzic z ta teza odnosnie cen. Popatrz np przyklad z oponami.
Tak samo jest z dowolnymi naprawami jakie moja dziewczyna robi w ow Monkach:)
Jedyne z czym sie zgodze to wszystkie czesci opony itp sa drozsze tam ale to wynika raczej nie z konkurencji a z obrotu jaki maja. Co za tym idzie z niskimi znizkami jakie negocjuja. Po za tym Monki to i tak jest dosc kiepski przyklad na tanie naprawianie bo tam 90% ludzi bylo jest lub bedzie w USA:) Wiec maja kase a fury sa naprawde pozadne. Mimo to jest taniej o ponad polowe!!
Oponki BF GOODRICH AT
Oponki BF GOODRICH AT
- Igor V8
-
Załuski za nowym Dworem Mazowieckim na trasie gdańskiej
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

W moich okolicach nikt nie weźmie za element więcej niż 250-300 pln, więc różnice cenowe są i Robal po części ma rację, mówiąc, że jak poszuka dalej to znajdzie taniej.
Zaraz pewnie posypią się komentarze o wątpliwej jakości lakierników w regionie - nie jestem lakiernikiem, nie znam się na tym, ale to co napisałem opieram na informacji z kilku niezależnych lakierni, a wątpię aby w każdej z nich kasztanili robotę
Zaraz pewnie posypią się komentarze o wątpliwej jakości lakierników w regionie - nie jestem lakiernikiem, nie znam się na tym, ale to co napisałem opieram na informacji z kilku niezależnych lakierni, a wątpię aby w każdej z nich kasztanili robotę

XJ >Y60->Ranger->KJ->P3
ooo Kubas;) to moze mi polecisz jakiegos goscia? Moge jechac i do Piły;)
Oponki BF GOODRICH AT
Oponki BF GOODRICH AT